2777
2789

لایکم کن بیام بگم

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لایکم کن بیام بگم

برادرم یبوست شدید داشت شیاف میزاست یا هرچی خوب نمیشد دکتر داروخانه پودر موسیلیوم گیاهی داد با اب قاطی خورد خیلی خوب روش جواب داد

شیاف بیزاکودیل ۲تا بزار ولی معدت یکباره خالی میکنه

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

قرص بیزاکودیل چطوره بنظرتون؟☘️

ببین واضح بگم شیاف از پایین باز کنندس روغن کرچک از بالا ولی هیچ وقت دوتاشُ باهم استفاده نکن اونوقت اسهال شدید میشی بنظرم روغن کرچک روغنِ طبیعیِ صبح ناشتا بامعده خالی یه قاشق غذاخوری بخور بعد صبحونه بخور قشنگ تخلیه میکنه

👑 یکتام 👑  👈 دنیام 👉

اسی یعنی تو واسه یبوستت عضو شدی و تاپیک زدی😁 ...همیشه یبوستی یا الان اینجور شدی ؟

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

[QUOTE=408643104]اسی یعنی تو واسه یبوستت عضو شدی و تاپیک زدی😁 ...همیشه یبوستی یا الان اینجور شدی ؟[/QUOT🤦🏻♀️😁 عزیزم من چند روزی تو ماه رجب و چند روزی هم تو ماه شعبان روزه گرفتم و یک کم مزاجم بهم ریخت

فععععک نکنم دیگه بتونم روزه بگیرم با این اوضاع

از وقتی صفراموبرداشتم اینطوری شدم نمیتونم کامل روزه بگیرم🙄😐😑

[QUOTE=408643104]اسی یعنی تو واسه یبوستت عضو شدی و تاپیک زدی😁 ...همیشه یبوستی یا الان اینجور شدی ؟[ ...

الهی عزیزم ..ببین من تو ماه رمضون یادمه یه یبوستی گرفتم عذر میخوام مثل سنگ دفع نمیشد .....ولی همون موقع رفتم دکتر بهم قرص سیلاکس داد ..قرص رولاکسم خوبه دو تاش از محصولات دینه س باید ببینی کدوم بهت میفته دلدرد نمیگیری یا دلپیچه ...البته شما که هر روز نمیخوای روزه بگیری ...همون روزها قصد روزه داشتی شبها یه نصف قرص بنداز اصلا یبوست نمیشی ..خیالت راحت

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀