2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بینی زدم

باید مراقبش باشی

مخصوصا کپسولای خشک کن هست با ی کوچولو آب ترکیب کن که خمیری شه بزن رو همون ناحیه ...یکی تو نی نی سایت گفت انجام دادم خدا رو شکر عالیه

خدایا🤲🏻تحمل سختی هایش با من  قشنگی آخرش با تو🦋💙

بینی از نرمه گوش زودتر خوب میشه ، ولی سوراخ کردن ش حساس تره چون غضروفه .

پس باید بری پیش یه آدم خیلی حرفه ای و کار بلد و خوب خرج کنی هم برای دستمزد هم برای جواهرات . و یه جاهای خاصی ش هم باید پیرسینگ زده بشه هرجاش ک تو دلت بخواد نمیزنن اونایی ک مسئولیت پذیر و حرفه ای هستن برات توضیح میدن چرا و چطور باید زده بشه . من سپتام و پره بینی دارم بعد از سه ماه نقره انداختم اولش استیل بود .

الان دوستشون دارم ولی اولش یکم بدم اومد مخصوصا پره بینی چون دقیقا وسط صورتت سوراخ شو میبینی یه جوریه تا عادت کنی . به نظرم برای اشخاصی مناسبه که خیلی به پیرسینگ علاقه دارند و خیلی روش فکر کردند با گوش متفاوته چون گوش کنار صورت و زیر موها و زیر شال هست . بینی جای حساس تری هست وسط صورته بیشتر در معرض دید قرار میگیره برای دانشگاه یا مشاغل اداری ممکنه گیر بدن حتی خانواده ری اکشن شون متفاوت خواهد بود نسبت به گوش . پس با دقت تصمیم بگیرید .

برای مراقبت هم تا ۵ روز شستشو آب نمکی بعد از ۵ روز جنتامایسین و از روز اول هم دو ورق آنتی بیوتیک . این کارارو دقیق انجام بدید و حیلی تکونش ندید باهاش ور نرید عفونت نمیکنه . من حتی حلقه سپتام تا یک هفته با چسب بینی فیکس میکردم شب ها که خیلی تکون نخوره .

مراقبت کنی نه اصلا مثلا من نافم رو زدم خیلی مراقب بودم تا یه مدت رو شکم نخوابیدمبینی هم همینطور نبای ...

آره درسته اصلا نباید دستت بخوره یا به جایی بخورن

دوتا زدم. هیچ وقتم عفونت نکرده. راه حلشم فقط محلول آب و نمک دریا و اینکه هیچ لوازم آرایشی به اون ناح ...

آره دقیقا منم شنیده بودم که لوازم آرایشی اصلا نباید با اون ناحیه زد