2777
2789
عنوان

داغونم 🖤💔

230 بازدید | 21 پست

الان چهار ساله ازدواج کردم سه ساله اقدامم ولی هیچ که هیچ خسته ام از زخم زبونا تیکه ها حسرت کشیدنا

تنبلی تخمدان دارم هیچ کدوم از علایمشو ندارم نه ریزش مو نه موی زاید نه اضافه وزن پریودمم خیلی خیلی منظمه ولی سونو میگه pco یک ماه لتروزول خوردم دوماه پشت سرهم کلومیفین ولی این ماه امپول هم زدم روزی دوتا کلومیفین سیترات خوردم روز سیزده فولیکول 20داشتم با ضخامت آندومتر 7.5 تریپل لاین اما دیروز پریود شدم

این ماه کلومیفین و لتروزل خریدم با یک ورق استرادیول

میخوام از فردا دوتا لتروزول و دو تا کلومیفین بخورم تا پنجروز

از روز 8تا 18هم استرادیول روز 14هم دوتا اچ سی جی

خوبه بنظرتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تنبلی داشتم و زود بچه دارشدم...هورمونات تنظیمه؟!من هورمونام به هم ریخته بود..یه بار چهل روز گذشت پریود نشدم دکتر بهم امپول پروژسترون داد ماه بعد پریود شدم..چند ماهی هم بود دارو نمیخوردم..اگر قند میخوره کلااااا حذف کن تحرک داشته باش..کی میگه پلی کیستیک هست اخه علائمی نداری؟!این دکترا هم تا بارداری نمیشه میگن تنبلی داری..برو پیش یه دکتر خوب ن اونی که مطبش شلوغه که من این اشتباهو کردم..استرس نداشته باش...از همسرت و تحرک اسپرماش مطمئنی؟!ببین یه چی میگم من از هجده سالگی پریودام نامنظم بود تا سی سالگی بعد از زایمان که منظم شد..یه سونوگرافی میرفتم میگف دخترخوب تو چرا اینقد میای سونو و میگفت این کیستایی که میبینی فولیکول هایی هستن که بالغ نشدن و چرا اینقد خودتو اذیت میکنی..برو پیش یه دکتر خوب راستی من یه مدت هم قرص داپباستون میخوردم با متفورمین البته بی تاثیر نبود و چند وقت قبل از اقدام کلا قطع کرده بودم که زود باردار شدم مهم تر از همه اصلااااا استرس نداشته باش

عزیزدلم نود درصد تاپیکات درباره تنبلی تخمدانه🥺🥺

بخدا جدی میگم خودتو بزن به بیخیالی هر چی هی بگی ای خدا پس کیمیشه بیشتر به تعویق میفته بسپرش به خدا من تنبلی داشتم که دکتر میگف خیلیا بعد از یکسال هم باردار نشدن و من کلا بیخیال بودم وبیخیال شدم و گفتم از الان اقدام میکنم تا حداقل یکسال دیگه و فعلا نمیخوام..باور کن موقع خودش میشه..مگه چندسالته؟

منم تنبلی داشتم و زود بچه دارشدم...هورمونات تنظیمه؟!من هورمونام به هم ریخته بود..یه بار چهل روز گذشت ...

رفتم ولی سونو میگه تنبلی تخمدان

پس چرا نمیشه بخدا خستم هرچقدر تلاش میکنم بیخیال شم نمیشه چیکار کنم اخه