2777
2789
عنوان

درآمد بالا

143 بازدید | 7 پست

سلام خانوما شما توی این شرایط بد اقتصادی برای حقوق ۱۵ تومن حاضرید سرکار برید؟

بیشتر آسیب به خود آدم هست تا کارکردن. هزینه ها برای من مجرد که هیچ خرجی ندارم هم نمیصرفه.

خیلیا با این حقوق سرکار میرن.

چطور زندگی میکنید و با چه حقوقی سرکار میرید

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اگه کار آموزی باشه مرتبط به رشته و درست تک لید داشته ... و ساختار سازمان اوکی باشه و با ساعت کلاسم اوکی باشن و بعد چند ماه بیشتر شه مثلا30 به بالا.بله

ولی کار بدون مهارت و افزایش حقوق اصلا

اگه کار آموزی باشه مرتبط به رشته و درست تک لید داشته ... و ساختار سازمان اوکی باشه و با ساعت کلاسم ا ...

اگر حقوق افزایش پیدا نکنه ولی آدم یه مهارت یاد بگیره

مثلا کار با کامپیوتر یا...

منطقیه؟

یعنی حقوق همون ۲۰ و ۱۵ و اینا باشه ولی بزارن آدم با یه دستگاه یا فنی کار کنه.

اگر حقوق افزایش پیدا نکنه ولی آدم یه مهارت یاد بگیرهمثلا کار با کامپیوتر یا...منطقیه؟یعنی حقوق همون ...

بعضی مهارت ها اره بعضیا نه

مثلا icdl ببخشید این همه بلدن امتیاز نیست معنیش میشه یه کارمند که بلده اکسل و ورد باز کنه میخواندم مفت کار کنه

عکاسی و تولد محتوا کار های یدی خوب اینا باید حقوق کاکل بدن و کاراموزی توش معنی نداره مگه 1 ماه با حقوق حالا کمتر

ولی بک اند،پروداکت منیجر ... البته شما قبلش باید بیسش بلد باشین بعد میشه به حقوق رسید

یا جوش کاری تراش کاری تعمیر ماشین

ولی مثلا بهت یاد بدن با دستگاه پرینت کار کنی.توی خط تولید قطعه جا بزنی

خوب این میشه کارگری رشد هم نداره جای دیگه ام ارتقاع حقوق نمیگیری