2777
2789
عنوان

خوابگاه و دانشگاه شهر دیگه

95 بازدید | 26 پست

چقدر سخته که از خانواده دور باشی و تو شهر دیگه باشی؟

ارزششو داره؟

من که دهمم از الان تو فکرم افتاده که حتی اگه شهر دیگه قبول بشم نمیرم و ترجیح میدم توی دانشگاه آزاد شهر خودمون باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من روانشناسی دوست دارم🥲 خودمم میشه گفت وابسته به مامانممآدم زرنگی نیستم

روانشناسی جز تهران همون آزاد بخونی بهتره چون تهش به خودت نگاه میکنه با دانشگاه قرار نیست تراپیست و مشاور عالی بشی. کتاب باید زیاد بخونی، همایش بری، دائم آپدیت بمونی و...

بوی خاک خیس و عطر لیمو🍋...

بعضی ها وابستگی کمتری دارن یا دوری از خانواده براشون راحت تره

میتونن برن شهر دیگه

ولی منم مثل شما دوری از خانواده و شهر برام سخت بود برای همین رفتم دانشگاه شهر خودمون

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

من روانشناسی دوست دارم🥲 خودمم میشه گفت وابسته به مامانممآدم زرنگی نیستم

این همه وابستگیم خوب نیست یه مدته عادت میکنی من فامیل داشتم خیلی وابسته ی خانواده اش بو ولی بازم یه شهر خوب قبول شد با اینکه الان سالی یه بار یا دو بار برمیگرده وضعیتش خیلی خوبه خیلی جا افتاده اونجا کلا دوست داره اونجا باشه برنگرده شهر خودشون

خب سعی کن دولتی شهر خودتون رو بیاری

آره منم همین تو فکرمه ولی یکی بهم گفت هدفت تهرون و شهید بهشتی و همچین دانشگاه هایی باشه منم بهش گفتم که نمیتونم دور بمونم ولی میگن از الان مشخص نمیشه و بعدا که بزرگ شدی میتونی بری و اینا ولی من میدونم نمیتونم تو خوابگاه باشم

آره منم همین تو فکرمه ولی یکی بهم گفت هدفت تهرون و شهید بهشتی و همچین دانشگاه هایی باشه منم بهش گفتم ...

راست میگن عادت میکنی بلاخره دانشگاهم دور نباشی یه روزی ازدواج میکنی هر روز هر روز خانواده ات رو نمیبینی که بعدم دانشگاه ازاد هم بری باز هزینه اش میوفته گردن خانواده سراسری بری و خوابگاه بمونی یا اصلا دولتی شهر خودت بری برای خانواده ات هم راحتتر میشه

شیراز قبول شده ما اذربایجان غربی هستیم

اینه که میگم یه ماه قبل رفتنه دانشگاه هر روز گریه میکرد به خاطر دوری ولی بابا و مامانش زورش کردن بره حالا هم کلا دوست نداره برگرده