2777
2789
عنوان

اینترنت شما

171 بازدید | 21 پست

هم از دوروز پیش خیلی بدتره؟کسایی که پریروز و دیروز وصل بودن رو میگم

من هم دیروز هم پریروز با اینکه خیلی بد بود ولی باز یکم وصل میشدم الان همش رو حالت اپدیتینگ میمونه هیچی کار نمیکنه

نه برا من وصله خوبه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ملینا🖤خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... ای ایران، جان من خائنان و ابلیس صفتان هر چه بکوشند تا تو را ویران کنند،اما بدان که نتوانندولی بدان:ما اینجاییم. ما که جان را بی ارزش ترین بها می دانیم در راه فدا کردن برای تو.ای ایران من،همیشه قوی و استوار بمان که آینده از آن ماست.سر و جانم به فدای یک وجب از خاک پاک تو باد.🇮🇷🫀

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

با چی ای

viva vpn

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ملینا🖤خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... ای ایران، جان من خائنان و ابلیس صفتان هر چه بکوشند تا تو را ویران کنند،اما بدان که نتوانندولی بدان:ما اینجاییم. ما که جان را بی ارزش ترین بها می دانیم در راه فدا کردن برای تو.ای ایران من،همیشه قوی و استوار بمان که آینده از آن ماست.سر و جانم به فدای یک وجب از خاک پاک تو باد.🇮🇷🫀

من ویوا دارم چرا بالا نمیاره برام

نمیدونم والا مود شده است مال من

ولی همین ده دقیقه پیش اینستا بودم خوب بود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40