2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سردردشون چه شکلی بود؟یعنی دکتر نرفتن؟

رفتن، آزمایش هم دادن ولی مشکلی نبود فقط غلظت خون داشت ، یادم میگفت سر درد میزنه پشت سرم ، ی مدت ریزش مو هم گرفتن که همه شون عصبی بود و خوب شد

به امید آزادی🕊️

رفتن، آزمایش هم دادن ولی مشکلی نبود فقط غلظت خون داشت ، یادم میگفت سر درد میزنه پشت سرم ، ی مدت ریز ...

خداروشکر .توروخدا منم هزار دکتر چکاب رفتم اما همش سردرد دارم بی دلیل الان سه سال شده برام دعا کنید

خداروشکر .توروخدا منم هزار دکتر چکاب رفتم اما همش سردرد دارم بی دلیل الان سه سال شده برام دعا کنید

خدا بهتون سلامتی بده ، ایشالله که زودتر خوب میشید

سردرد میگرنی نیست ؟ اگه ام ار ای هم انجام داده باشید و همه چی خوب بوده که نگران نباشید مشکلی نیست مراقبت کنید به خودتون خیلی برسید . امیدوارم زودتر حالتون خوب بشه

به امید آزادی🕊️

خدا بهتون سلامتی بده ، ایشالله که زودتر خوب میشید سردرد میگرنی نیست ؟ اگه ام ار ای هم انجام داده باش ...

ام آرای دادم نوار مغز سی تی دادم همش سالم بود فقط ام آروی دادم نوشته یکی از سیاهرگ هام مادرزادی کوچیک هستش که اونم دکترها میگن نرماله ربطی نداره...همش میگن سردردت عصبی اما بخدا من این سردرد عصبیم میکنه

ام آرای دادم نوار مغز سی تی دادم همش سالم بود فقط ام آروی دادم نوشته یکی از سیاهرگ هام مادرزادی کوچی ...

نه خداروشکر چیزی نیست نگران نباش

۹۰ درصد بیماری ها از اعصاب نشعت میگیره ما هم که ماشاالله کشورمون هر روز یک شک عصبی وارد میکنه

انشاالله که خوب بشی زود تر🤍

به امید آزادی🕊️