2777
2789

سلام لیدی ها ✨🤍

یکی از دوستانم امروز که باهاش صحبت میکردم غم عجیبی داشت می گفت حدودا هفت ماه با همسرم رابطه دوستانه داشتیم بعدش به ازدواج ختم شد دوران نامزدی خیلی معذرت میخام از تمامی دوستان من پیام های س**سی همسرم رو حتی فیلم های حاوی این محتویات رو تو گوشیشون دیدم ! خیلی گذشت تا کمی آروم بگیرم الان که ازدواج کردیم منظورش عروسیه چند شب پیش داخل گوشیش با یکی از دوستای نزدیکش راجب خانومی صحبت کرده بودند که خودش رو در اختیار بقیه قرار میده ، پیام هاشون میگفت خیلی محتویاتشون ناهنجار بود خلاصه میگفت من فکرمیکردم همسرم دوست دختر داشته ولی با خانوم های مطلقه و بیوه رابطه داشته اونم چند نفره ، خیلی نا امیده و میگفت با همسرم به مشکل خوردیم آزاردهنده شده برام زندگی کردن باهاش فکرمیکنم با مرد هوس بازی ازدواج کردم خیلی حساس شده روی رفتار همسرش حتی نگاه های اون رو کنترل میکنه ، گاهی خوبند با هم گاهی بد ، چطورکمکش کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم جدا میشدم

رابطه چند نفره و زن مطلقه و بیوه برام قابل هضم نیست

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️