2777
2789
عنوان

عذاب وجدان💔

168 بازدید | 9 پست

دخترااا من گهگاهی میرم باشگاه یه بچه شش ماهه دارم گاهی میزارم پیش مامانم گاهی پیش آبجیم بچه امم چنان بگی بچه آرومی نیس و اذیت میکنه خیلی بعضی وقتا خجالت میکشم و عذاب وجدان میگیرم شما هم چای من بودین اینطور بودین یا بنظرتون دیگه مادر و خواهرن الان زنگ زدم آبجیم گفت بخونه میگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب باید خجالت بکشی صد در صد اون مادر بچه های خودشو بزرگ کرده سختی های خودشو کشیده حقی نداره بچه عروس و نوه های دختری شو بزرگ کنه.

آدم مادر میشه از یه سری چیزا میزنه. بزار پیش شوهرت

خداییی نکرده خدایی نکرده همون وقتی پیش مادرت ایناس بلایی سرش بیاد خدایی نکرده ميگما

شوهرت ول نمیکنه میگه تقصیر اوناس

من ندارم ولی همه اطرافیانمون میزارن پیش مادر هاشون

خلال_سیب_زمینی_مزمز_ سابقم.  ➖ عالم ودانشمندی که وارد جهنم می شود...▫️ رسول الله ﷺ میفرماید: مردی در روز قیامت احضار شده و در آتش انداخته می‌شود که روده‌هایش از شمکش خارج است وهم چون خری که در آسیاب بسته باشد، آنرا می‌چرخاند، اهل دوزخ بر او گرد آمده می‌گویند: ای فلانی چرا به چنین وضعی گرفتار شدی؟ آیا تو به کارهای خوب امر نمی‌نمودی و از کارهای بد مردم را منع نمی‌کردی؟🔸او می گوید:‌بله،‌ به کار های خوب امر می کردم،‌ ولی خود آنرا بجای نمی آوردم واز کارهای بد منع می کردم وآنرا خود انجام می دادم.[‌متفق علیه].‌‌‌گر نداری دانش ترکیب رنگ بین گلها ، زشت یا زیبا مکن.!🥀خوب دیدن،شرط انسان بودن است🌝عیب را ، در این و آن پیدا مکن..!🖤.    آللَّهُــمَّ صَلِّ وَسَـــلِّمْ وَبَارِكْ على نَبِيِّنَـــا مُحمَّد🤍•