2777
2789

دل من هواتو کرده

کاش از اون اول نبودی💔

افق اومد بالا ولی،هنو رو تختم عمودی💔

هنو به چشمم همونی!ولی شهر نگاهش بده!😔

صد دفعه گفتم این تنت ماله منه به فاکش نده!💔

دل من هواتو کرده😔کاش الان بغلم بودی:)!

کاش یه خبر داشتم ازت میدونستم اقلا خوبی!😔

ببینم شبا قشنگه؟خوش میگذره روزا بهت؟

یادت باشه هنو به فکرتم نکردم اون دورا ولت:)💔...

تو زندگی یه چیزی هست به نام عقل🧠که من ندارمش🤡درخواست دوستی نده قبول نمیکنم ضایع میشی!🤣...تا این قلب من میزنه؛ضربانش تویی عزیز قلبم💙😔مهم نیست تو دوستم نداری!من که دوست دارم:)💔🫠★★دختری از خطه ی آذربایجان غربی,آریایی اصیلKurd★★جور دیگر باید دید زیرا جهان جور دیگر است!🖤🕊✨️درست میشه همه چی یه روز مگه نه؟🫠💔...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا حالا حتی یه دونه اهنگ هاش رو هم گوش نکردمنمیدونم چرا🤔

بعضیاشون خیلییی قشنگن🥲...ولی یه سری ازشون همون بهتر گوش نکردی حرف بد زیاد میزنه توشون

تو زندگی یه چیزی هست به نام عقل🧠که من ندارمش🤡درخواست دوستی نده قبول نمیکنم ضایع میشی!🤣...تا این قلب من میزنه؛ضربانش تویی عزیز قلبم💙😔مهم نیست تو دوستم نداری!من که دوست دارم:)💔🫠★★دختری از خطه ی آذربایجان غربی,آریایی اصیلKurd★★جور دیگر باید دید زیرا جهان جور دیگر است!🖤🕊✨️درست میشه همه چی یه روز مگه نه؟🫠💔...

مهم نی پیشَم باشی یا نه ، مهم نی میشم لاشی یا نه

مهم نی آلودَم به چیا من ، مهم نی داغونَم با کیائَم

مهم اینه دوست داشتی بیشتر از این ، بِهِت خوش بگذره

مهم اینه که بدونِ من ، الآن حالِت خُب بهتره

دل من هواتو کرده ، ولی خُب تورَم زَدنِت

مهم نی تنها ، ولی انگار ، رومه کُلاً بَدنِت

من رو تخت تنها ، هوای اتاق رو مَغزَما

پروازَم رو بَهمنا تو خیالَم بات دور از غم ها

تو دیگه برنمیگردی ، اِنقَده فاصله دوره

تو دیگه برنمیگردی ، این آخرِ رابطه بوده

دورش بگردم🥲 الهی حالش خوب باشه💔

بیچاره ما که الانم دوستشون داریم:)...ان شاءالله خوب باشن هر دوسون تنها دلخوشیمون همینه دیگه:)

دل منم هواش کرده

💔