2821
2789
عنوان

همستر خریدم😍😍😍😍😍😍😭

578 بازدید | 33 پست

یدونه فسقلیییی

نژاد کمپل

هرچی راجب نگهداریش میدونید بگید لطفا

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ای ننه الهی سعی کن واسش غذای بسته بندی بگیری و همیشه جاش تمیز باشه واسش ازاین پارک فلزیا بگیر نذارش تو قفس یا جای بسته گناه داره ابشم هرروز صبح و هرشب عوض کن آب تازه و بهش مغزی جات زیادبده مثل بادوم زمینی😍

هر جا بزاری خیلی باید به نظافتش برسی وگرنه همون محدوده نگهداریش بوی بد میگیره

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

باید خیلی پوشال بریزی عمیق بشه جاش بره توشون بخوابه یه خونه براش بزار که بره توش واکسناشو بزن و مواد غذایی درست بهش بده اگه سبزیجات میدی غذای مخصوص خودشم باید براش بخری گرد اینا ام بهش بده . واکسناشو بزن و ببرش دامپزشکی هر چند وقت یبار دور از جونش مث مال من سرطان نگیره😑 هر هفته جاشو تمیز کن وسایلشو اینار بشور پوشال جدید بریز

آن روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور؛من نمیدانستم معنیه هرگز را،تو چرا باز نگشتی دیگر؟ 🖤 دیگه تا آخر عمر هم با خدا قهرم هم با بندش

منم خیلی دوست داشتم ولی شنیدم بچه هاشون رو میخورن منصرف شدم

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز