2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله باعث کاهش ذخیره تخمدان میشه من ۱۹ سالمه یه کیست ۳سانتی دارم دکتر بهم گفت سریع تر سعی کن بچه دار ...

ب منم همینو گفت اما فعلا نمیخوام بچه دار بشم

اره

نگا من تو اقدام بودم رفتم دکتر دیدم کیست دارم با تنبلی سه تا کیست داشتم دوماه تحت نظر بودم هر سری میرفتم کیست ها بزرگتر میشدن تا اینکه دوباره رفتم برای چکاپ یه دختر خانومی اونجا بود خودش ماه اول باردارییش بود گفت مشکلت چیه گفتم بهش کیست دارم با تنبلی یه ادرس بهم داد گفتم برو پیش طب سنتی فلانی بهت قول میدم زیر یک ماه نتجیه ببینی خودمم نتیجه دیدم خلاصه مامانم گفت برو امتحانش ضرر نداره یه روز با شوهرم رفتیم عکس سونو رو نگا کرد کف دستمم نگا کرد بدون اینکه من حرف بزنمم فهمید چمه همه حالت هامو گفت یعنی مثلا تیرویید هم داشتم اونا رو هم فهمید بعد بهم دارو داد من نا امید همه داروهاش مصرف کرد تا روز ۲۶داروهام تموم شد رفتم چکاب دکتر گفت نه کیست داری نه تنبلی دوباره برام آزمایش نوشت رفتم آزمایش هارو انجام دادم بعد چند وقت رفتم بهش ازمایش هارو نشون دادم گفت بارداری