___gisookamand___ مدیر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 730 عنوان خبری نیس | مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 34 پست من نزدیک دو ماهه اومدم خونه بابام این مدت هیچ خبری از شوهرم نشده حتی تو حل اختلاف بهش گفتن بیاد دنبالم ولی اصلا حتی یک پیام نداده از بلاتکلیفی متنفرم چیکار کنم 1404/11/05 | 17:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
___gisookamand___ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 730 خودتو سرگرم کن برو بیرون با دوستات خوش بگذرون هی
___gisookamand___ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 730 بچه هم داری؟ درآمد داری؟ چند سالتونه؟ ندارم بچه ۲۴ اون ۳۰
___gisookamand___ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 730 احتمالا تصمیمش به جداییه یااینکه به حساب خودش میخاد ادب بشی خودت بری جلو آره اگه تصمیمش جدایی باشه کلا به ضرر خودشه والا خودشم میدونه نابود میشه اگه ام نشسته تا من ادب بشم بچرخه تا بچرخیم
___gisookamand___ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 730 واکنشی نشون نده ماهم قهر بودیم تا دقیقا سی روز هیچ واکنشی نشون نداد الان همش پیام میده کجایی ننه باب ... آره تصمیممو گرفتم باز خوبه برا تو بعد ی ماه اومده برا من که نزدیک دو ماهه
1371nona عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 3061 سر چی حرفتون شد بعضی وقتا دعواها خیلی ب درازا میکشنمن خالم ی بار ی سال طول کشید البته دادگاه میرفتن اخرش اشتی کردن ولی بعد گذشت۱۸ سال باز مشکل پیش اومدو باسه تا بچه طلاق گرفتن
___gisookamand___ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 730 سر چی حرفتون شد بعضی وقتا دعواها خیلی ب درازا میکشنمن خالم ی بار ی سال طول کشید البته دادگاه میرفتن ... وای خیلی حوصله میخواد بدیش اینه ما همکاریم نمیدونم جواب اونا رو چی بدم سر فحش ناموسی که بهم داد لجبازی حرف گوش ندادن دهن لقی پنهان کاری و این چیزا
asma_mami عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 958 ندارم بچه ۲۴ اون ۳۰ خب پس باز جلویی.کاش بیرون نمیومدی. مدارک و طلاها ان شالله پیشت باشه.تا نیومده یا حرکتی نزده از جات تکون نخور. فقط با چنتا وکیل حتی تلفنی مشورت کن که رکب نخوری.
___gisookamand___ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 730 خب پس باز جلویی.کاش بیرون نمیومدی. مدارک و طلاها ان شالله پیشت باشه.تا نیومده یا حرکتی نزده از جات ت ... آره عزیزم همه چی رو آوردم خیلی کارا هم کردم ماشینشو توقیف کردم بردم پارکینگ بیشتر سر همین شاکیه اما خودش باعثه من نمیخواستم اینجوری بشه
asma_mami عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 958 آره عزیزم همه چی رو آوردم خیلی کارا هم کردم ماشینشو توقیف کردم بردم پارکینگ بیشتر سر همین شاکیه اما ... کار خوبی کردی. درس میشه براش که احترامتو نگهداره.
هلی83 عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 1246 آره تصمیممو گرفتم باز خوبه برا تو بعد ی ماه اومده برا من که نزدیک دو ماهه من تو دوران عقدم اینجوری شدیم مثلا نمیخواد زیاد محلم بده اینجوری میکنه باهام ولی یه آشی براش بپزم یه تصمیمات خوبی براش گرفتم
1371nona عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 3061 وای خیلی حوصله میخواد بدیش اینه ما همکاریم نمیدونم جواب اونا رو چی بدم سر فحش ناموسی که بهم داد لجبا ... عزیزم ببین اگه مشکلات عادی هس اوکی ولی حس میکنی ابت باش تو ی جوب نمیره اشتی هم کردین تا مطمعن نشدی اصلا بچه نیار به نظرم ب همکارات چیزی نگو فعلا
___gisookamand___ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 730 کار خوبی کردی. درس میشه براش که احترامتو نگهداره. هعیی اگه طلاق نگیریم البته همه میگن اگه برگردیمم دیگه زندگی زندگی نمیشه چون دادگاه بازی کردیم
___gisookamand___ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 730 من تو دوران عقدم اینجوری شدیم مثلا نمیخواد زیاد محلم بده اینجوری میکنه باهام ولی یه آشی براش بپزم یه ... از الان آدمش کن ببخشیدا ولی من الان همش میگم کااااش قبل عروسی جدا میشدم
___gisookamand___ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 730 عزیزم ببین اگه مشکلات عادی هس اوکی ولی حس میکنی ابت باش تو ی جوب نمیره اشتی هم کردین تا مطمعن نشدی ا ... درست میگی نه نمیارم اصلا