2777
2789

من هفته فکر کنم ۱۲ اینا بودم که دچار هماتوم شد .. خونریزی شدید . بعد سونو هم گفتن مقداری از جفت جدا شده و دچار هماتوم شدی .. بهم شیاف پرژسترون داد و گفت فققققققط استراحت مطلق . حتی دشویی میری زیاد نشین

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من داشتم

تقریبا تا ماه هفتم داشتم استراحت مطلق بودم خودم فک میکنم بخاطر خوابیدن زیاد خوب نمیشد شما استراحت نسبی داشته باش کار سنگین نکن سر پا واینستا در حد آشپزی کار انجام بده و از توالت فرنگی استفاده کن نشاسته با آب سرد و به پخته و شیره انگور با آب سرد کمک میکنه جذب بشه

هماتوم هم حتما دفع نمیشه .. بیشتر جذب میشه . فقط و فقط باید استراحت کنی . اگرم مجبور بودی دکتر سونو حموم یا هرجایی بری خیلی بااحتیاط و با زمان کوتاه باشه

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

من داشتم تقریبا تا ماه هفتم داشتم استراحت مطلق بودم خودم فک میکنم بخاطر خوابیدن زیاد خوب نمیشد شما ا ...

تا ۷ ماهگی؟؟؟ سونو میدادی میگفت هست؟ لک بینی داشتی؟

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40