2777
2789
عنوان

بابااااا😭😭

1134 بازدید | 73 پست

چرا بابام ب خوابم نمیاد؟؟؟ 😭😭خیلی دوسم داشت منم همینطور حس میکنم ازم ناراحته ک نمیاد ۴۵ روزه ک رفته فقط یه بار اون اوایل اومد فقط با ی لبخند نگام کرد و من سریع بیدار شدم وقتی فک میکنم ب نبودنش ب این ک تا اخر عمرم تو هیچ مناسبتی هیچ مهمونی نیست و جاش خالیه میخوام جیییییغ بزنمم واسه دختر دوسالم کنترل میکنم خودمو😭😭😭ینی خانواده من بعد این داغ ب زندگی برمیگرده؟؟میخندیم؟ خوشحالی میکنیم؟؟ فک میکنم زندگیم تموم شده😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

12 ساله که رفته یبارم تو خوابم نیومده واقعا نمیدونم چرا مگه چیکار کردم

یه موجود با موهای آبی، دارای معده درد ابدی، دارای سردرد های همیشگی با کلی درس اوار شده رو سرش (اگه نظری دادم که باب میلت نبود لطفا لبخند بزنو رد شو) راستی کی گفته دهه هشتادیا گودزیلان؟ خیلیم خوبیم ایح ایح

الهی بمیرم

خدا رحمتشون کنه

چقدر دردناک عزیزم

من رو شریک غمت بدون

من هم بچه م رو از دست دادم

خیلی سخته

میمیری از درون

ولی ناچاری به نفس کشیدن

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

شیش ماهه بابام فوت کرده

من اوایل فکر میکردم مثل قبل نمیشم

به اینکه نوه هاشو ندید رفت فکر میکنم قلبم درد میکنه

غم پدر هیچوقت عادی نمیشه اتفاقا چد دیقه پیش گریه میکردم

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار  وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین