2777
2789
از کانفین گ ها اینجا نمیاد

کانفینگ نیس؟

ببینم تو رو 😍😍😍😍                                                                                                                                                                                                                            دیدمت برو 😒😒                                                          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا هست زیاد نتونستم بفرستم نمیاد

ممنون

پرو.کسی دارم ولی بالا نمیاد تل خیلی ضعیفه

دنبال کانفینگ میگشتم

ببینم تو رو 😍😍😍😍                                                                                                                                                                                                                            دیدمت برو 😒😒                                                          
vless://bbb7910f-3005-225f-3fe1-6cce2dff2d60@87.229.100.158:80?encryption=none&security=none& ...

یه دنیا ممنون

الان با چه پرو کسی وصلی

میشه بفرستی

یک عدد خانوم 💅هستم .. راستشو بگم یه مقدار عقده ایم ( چیه خو دارم راستشو میگم 😐🪓) با انسان ستیزی مخالفم چه مرد چه زن ... ولی به شخصه با گوساله ها برخورد میکنم همچنان چه مرد چه زن ( دیدگاه تعادلی)منو توی تاپیک های ارایشی بهداشتی و به خود رسیدن و تاپیک های معنوی تگ کنید ... کلا هر تاپیکی که باعث پیشرفته 💌بنده روحیه وطن پرستانه ای دارم ولی اینو در مقابل دین و ایمانم نمیبینم و کنار هم دارمشون و صد البته رفاه و اسایش مردم بر اعتقادات من اولویت داره 🤫🙃...