2821
2789
عنوان

ازمایش دادم

55 بازدید | 5 پست

من همیشه پریودام منظمه ۳۲-۳۳ روزست سه ماهه اقدام کردم ماه گذشته جلو افتاد ۲۸ روزه شد که ۲۲ اذر پریود شدم حالا اگه بخوام ۲۸ روزه حساب کنم یعنی ۱۵ روزه عقب انداختم اگه بخوام مثل همیشه ۳۳ روزه حساب کنم ۱۰ روزه پریودم عقب افتاده یکشنبه هفته پیش بی بی چک گذاشتم بعد از ۳ یا ۸ روز تاخیر منفی بود چهارشنبه رفتم سونو گفت من چیزی نمیبینم ولی مایع مختصر ار کلدوساک خلفی هست احتمال داره خارج رحم باشه ازمایش بده دیروز بی بی چک گذاشتم مثبت بود علائمی هم ندارم فقط زیر بغلم و سینم و مقداری کتفم درد میکنه یعنی خارج رحمه؟عدد بتام امروز ازمایش دادم ۱۷۲۸

مبارک عزیزم

هنوز این دکترای سهمیه ای نفهمیدن که بتا حداقل باید به ۱۲۰۰۰ برسه تا ساک وکیسه زرد مشخص بشه

بارداری گلم سه هفته دیگه یهو برو سونو قلب

به سلامت بغلش بگیری

منم دعا کن❤️

اقایان سایت از چشم من افغانی های نگهبان ساختمان هستند، حتی ارزش خاک کفش همسرم را ندارند، وقتی یک شیر کنارت باشد هرگز توجهی به کفتار نخواهی کرد!

حتما برو سونو واژینال .مبارکه🥺.احتمالا زیاد زود رفتی چیزی ندیده

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مبارک عزیزمهنوز این دکترای سهمیه ای نفهمیدن که بتا حداقل باید به ۱۲۰۰۰ برسه تا ساک وکیسه زرد مشخص بش ...

ممنونم عزیزم ولی من خیلی درد زیر بغل و شانه دارم

مبارکت باشه برو پیش یه دکتر خوب بتا و اینات که خوبه شاید فقط لقاح دیر بوده انشاالله که خارج رحمی و اینا نباشه و سالم باشه بچت

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ممنونم عزیزم ولی من خیلی درد زیر بغل و شانه دارم

دردکه طبیعیه هرکسی به یه نحوی

اصلا به خارج رحمی فکر نکن

اقایان سایت از چشم من افغانی های نگهبان ساختمان هستند، حتی ارزش خاک کفش همسرم را ندارند، وقتی یک شیر کنارت باشد هرگز توجهی به کفتار نخواهی کرد!

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792