2777
2789
عنوان

اصلا ب این کارش حس خوبی ندارم

105 بازدید | 14 پست

آدمیه که خیلی با درک و فهمه تا حالا اصلا نوک انگشتشم بهم نخورده یعنی میخواد ی وسیله دستم بده هم حواسش هست دستش بهم نخوره

درحالیکه من اصلا چیزی بهش نگفته بودم ک حساسم یا دوست ندارم

بعد چند شب پیش ازم پرسید،منم گفتم ک با هرکسی راحت نیستم و خب هم خجالت میکشم هم حس خوبی بهم نمیده بذار تایم بگذره

بعدش من خیلی حالم بد بود داشتم گریه میکردم و میلرزیدم بعد تو ماشین بغلم کرد و نازم کرد

و من بعدش اینجوری بودم ک انگار ازم سو استفاده کرده و حالم بدتر شد...

نظر شما چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب ادمی هستی

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار  وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین

خب تو که اینقدر حساسی نرو بشین تو ماشین غریبه. با پا پیش میکشی با دست پس میزنی😉

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"