2777
2789
عنوان

وسواس دارم

98 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من ۷ ماهه ازدواج کردم .

قبل از ازدواجم کمی وسواس بودم در حد رعایت چیز های اولیه و میشه گفت خیلی عادی .

ولی از وقتی که ازدواج کردم واقعا خیلی خیلی بیشتر شده روزی ۴,۵ دفعه دوش میگیرم به هر چی دست میزنم فکر می کنم کثیفه احساس میکنم همه جا کثیفه اصلا خیلی بد شده حالم .

البته اینم بگم یه شهر دیگه ازدواج کردم و الان نه کار میکنم و نه دوست و آشنایی دارم که وقتم بگذره .

احساس میکنم چون تنها شدم همش دارم به وسایل خونه گیر میدم .

البته شهری که زندگی میکنم شهر همسرم هست و خانواده ش گاها میان خونمون همش احساس میکنم خانواده ی همسرم کثیف رفتار میکنن در صورتی که اینطور نیست ولی همش حس میکنم...

واقعا نا امید شدم تو این هفت ماه از زندگی ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم منم دقیقاااااا مثل شما هستم نزدیک ۲ سال هرکاری کردم خوب نشدم یک هفته اش رفتم پیش روانپزشک خیلییی بهترم در عرض ۵ روز ک دارو مصرف میکنم .

بهتره بری دکتر خودت خوب نمیشی

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   

اصلا اعتنا نکن والا رفته رفته بیچارت میکنه

طوری که دوست نداری با کسی رفت امد کنی یا بری بیرون

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
ااتفاقا رفتم حالا سه روزه دارم دارو مصرف میکنم

اسپ دارو هاتون چیه عزیزم

منم مثل شمام حتی نمیتونم برم دسشویی باید برم حموم بعدشولی الان ۱۰ درصد فرق کردم

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   
بوسپیرون و فلوکستین

من فلوکستین. هالوپریدول . کلونازپام

بوسپیرون و فلوکستین

خیلی سخته وسواسی خودم کاملا درکت میکنم. .من میگم کسی ب من نخوره کثیف میشم . تازگی ها کمی بهترم

من فلوکستین. هالوپریدول . کلونازپام

دوست دارم یه روز مثل بقیه ی آدم ها عادی رفتار کنم من حتی دستشویی عمومی نمیتونم استفاده کنم عذابه برام . منم مثل شما بعد هر بار دستشویی باید دوش بگیرم . حتی شوهرم دیگه صداش دراومده