2777
2789
عنوان

پنکک خوب

66 بازدید | 3 پست

دور بر پنصد شصد سراغ ندارین شماره دو همینطورا میخوام

خشک نباشه

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

من امروز میخاستم لاکچزی کویین بخرم ولی فروشنده که دوستمع منصرفم کرد پنکک گابرینی بهم پیشنهاد داد.چند مدته کالن استفاده میکنم عالیه ارزونم هست ولی باید جای ثابت بزاریش تو کیف پودر میشه خیلی زود

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من امروز میخاستم لاکچزی کویین بخرم ولی فروشنده که دوستمع منصرفم کرد پنکک گابرینی بهم پیشنهاد داد.چند ...

چند خریدی

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز