2777
2789
عنوان

بچه دوم

135 بازدید | 24 پست

نظرتون چیه کلا ؟

یه پسر دوساله دارم

به نظرتون یه بچه دیگه بیارم تو این وضعیت جامعه کار درستیه اصلا ؟

و بهترین تفاوت سنی به نظرتون چقدره ؟

1402/01/15 فهمیدم که یه کوچولویی قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم من ک اصلا دوست ندارن اصلا ـازدواج مجدد کردم از ازدواج قبلم دختر ناز دارم

ولی همسرم بچه دوست داره من ک هرکز

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

الان نمن فاصلشون چهار ساله راضیم

ممنون

1402/01/15 فهمیدم که یه کوچولویی قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍

نمیدونم من ک اصلا دوست ندارن اصلا ـازدواج مجدد کردم از ازدواج قبلم دختر ناز دارم ولی همسرم بچه دوست ...

دخترتون چند سالش؟ با شما زندگی میکنه؟

شوهرت همکاری میکنه باهات؟

دلجویی و محبت میکنه؟

تامین عاطفی هستی؟

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

دو سال دیگه صبرکن دیدی اوضاع بهتر شد اقدام کن من بچه اولم پیشه دومی باردارم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

شوهرت همکاری میکنه باهات؟دلجویی و محبت میکنه؟تامین عاطفی هستی؟

گزینه دوم و سوم اره

اولی نه چون بیشتر تایم روز رو سرکاره وقتی میاد هم خستس

دو سال دیگه صبرکن دیدی اوضاع بهتر شد اقدام کن من بچه اولم پیشه دومی باردارم

سخت نیست اینجوری ؟ سال دیگه که که میخواد بره کلاس اول به بچه کوچک هم دارید

سخت نیست اینجوری ؟ سال دیگه که که میخواد بره کلاس اول به بچه کوچک هم دارید

نه عزیزم اصلا چون تنظیم کزدم تابستون دنیا میاد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

گزینه دوم و سوم اره اولی نه چون بیشتر تایم روز رو سرکاره وقتی میاد هم خستس

همونم خوبه.

خدا به هر دو تون قوت بده.

اگر برا روزای خستگی کمکی داری بیار.

مادر یا مادرشوهرت کسی هست همکاری کنه باهات؟

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

مدرسه اس هم کیف در مدرسه اس اصلا تکلیف در حد ی کاربرگ دارن ناهار هم میدن اذیت کننده نیس برام ولی اینکه فاصله کم بذاری همش تو جنگ دعوا وحسودین بزرگه ی حمام نمیتونه خودش بره زحمتش زیاده