2777
2789
عنوان

دلیل سکوتش چیه

220 بازدید | 27 پست

خواستگارم که ۴ ماه با هم حرف میزدیم بهانه آورد که بابام از تو خوشش نمیاد و منم تمومش کردم و انگار خودشم منتظر بود تا من تموم کنم خیلی راحت عقب کشید و حتی تقصیر انداخت گردن من و حتی یه خداحافظی هم نکرد من خیلی ناراحت بودم و بهش پیام دادم و هر چی تو دلم بود بهش گفتم البته نه فحش و بی ادبانه، ولی به روش آوردم که چقدر بلاتکلیف و بی عرضه و بی تربیته

و هیچ جوابی نداد، تمام این مدت به من دروغ میگفت و سرکارم گذاشته بود و خودش و خانوادش بی احترامی کردن به ما

بنظرتون چرا هیچ جوابی نداد؟ کسی تا حالا همچین تجربه ای داشته؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فکر کنم چون معرفی بوده اجبار شدهحالا دگ ذهن خودتو درگیر همچین ادمی نکن

نه از همکاراش منو بهش معرفی کردن و اولش چند جلسه با من حرف زد و بعد به خانوادش گفت و من گفتم حتما با خانوادت صحبت کن

ولش کن کسی که به حرف پدر و مادرش باشه بدرد نمیخوره

معلومه بدرد نمیخوره

میخوام ببینم علت این سکوت و یدفعه عقب کشیدن پسرا چیه با اینکه تا آخرین لحظه که با هم بودیم خیلی مشتاق بود

خوب کردی که حرفاتو زدی حتی کاش زنگ میزدی و حرفاتو میزدی بهش

دوست من یه خواستگاری داشت یه مدت اشنا شدن و همه چی عالی پیش رفت مادر پسره اومد دیدش محل کارش و صحبت همه چیو کردن

بعد یهو تو خواستگاری رسمی که بزرگای فامیل بودن مامانش گفت حالا بهتون خبر میدیم و رفتن😐 خیلی ضربه ی بدی بود دوستمم زنگزد بهش و هرچیزی که نیاز بودو بهش گفت و قطع کرد

آره مریض که بود چون آدم نرمال اینطوری بقیه رو اذیت نمیکنه

اره منم همچین خواستگاری داشتم بعد فهمیدم بیماری روانی داره

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

واضحهجواب نداده چون دوستت ندارهجواب نداده چون براش مهم نیستجواب نداده چون نخواسته ارتباط بگیرهحالا گ ...

هیچ گوهی نبود منم ازش خیلی سر تر بودم

فقط برام سواله این جواب ندادن در عین مقصر بودنش چه علتی داره؟

خوب کردی که حرفاتو زدی حتی کاش زنگ میزدی و حرفاتو میزدی بهشدوست من یه خواستگاری داشت یه مدت اشنا شدن ...

زنگ زدم پیام داد شما؟

البته مطمئنم شمارمو داره ولی وقتی اینو گفت حتی از شنیدن صداش حالم بهم خورد پیام دادم بهش