2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فرمانده اوهیون کراش نوجوانی من رومیگی😂😂😂چقد دوسش داشتممممم

سولهی با اینکه فلانه ولی همچین فرمانده جذابی عاشقش شد داداش دونگی هم جنگجوی خوبی بود باز سولهی رو دوست داشت

خرابا شانس دارن شاااانس

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

اره دقیقا

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ارهمن دوسدارم سریال جانگ رو هم ببینم ولی وخ ندارممم

من دیدم

تو همین سریال دونگی یک سری اشاره ها به گذشته سخت اوکی جونگ شده ولی خب زیاد بازش نکردن

سریال قشنگیه

ولی بازم کامل نیست ، من خیلی بیکارم میشینم تحقیق میکنم درمورد اینا🤣

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.

خب شماکه میگین سولهی چیزبوده بعد چطور برادر دونگی رو میشناخت چطور اون پیرزنه که مهمون خونه داشت کچلم بود بعد مدارک دونگی دستش بود رو میشناخت

اخه ادم بیزینسی باشه انقدرم محبوب و موجه نیست

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

فرمانده اوهیون کراش نوجوانی من رومیگی😂😂😂چقد دوسش داشتممممم سولهی با اینکه فلانه ولی همچین فرمانده ...

زیادی بهش علاقمندبوداماچرااباهم دیگه اوکی نشدن اگرمن جای سولهی بودهمون لحظه طبیعتاقندتودلم آب میشددرخواستش ومیپذیرفتم

تو سریال ته جویونگ خیلی خوب بود

نقش مثبت داشت

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

عزیزم در واقعیت اون خانم سولهی بدکاره بوده

بله ، منم تو یوتیوب دیدم

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

من دیدمتو همین سریال دونگی یک سری اشاره ها به گذشته سخت اوکی جونگ شده ولی خب زیاد بازش نکردنسریال قش ...

جدی؟

اون سریال اسمش چیه؟

بعد قشنگه در حدهمین دونگی؟

یه چند تا معرفی کن در حد دونگی

اخه من فقط دونگی چشممو گرفت

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده