2821
2789
عنوان

دخترا بیاید

156 بازدید | 21 پست

سلام

راستش من عکس عقیده ام اینه که ازدواج سنتی بده که همه بهم میگن این یعنی چی قبلش تو رابطه باشی بهتره و...

من اصلا ترس دارم راستش از تو رابطه رفتن میترسم...

تاحالا هم تو رابطه نبودم

هرپسری میخواد ارتباط باهام برقرار کنه من جوری رفتار میکنم ... که عمدا فراریش بدم دست خودم نیست

حتی با پسری که خیلی با ادب بود و.. هول نبود هم خیلی بد رفتاری کردم

اصلا نمیدونم چیکار کنم میترسم که خیانت ببینم... اصلانمیتونم اعتماد کنم

نه واسه رابطه واسه هر چیز دیگه ای نمیتونم اعتماد کنم حالا باز بهتر شده چند مدت پیش خیلی بدتر بودم

بنظرتون باید برم مشاوره واسه عدم اعتمادم ؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره این میتونه یه اختلال باشه پیش مشاور خوب بری میتونه کمکت کنه

بعضیا میگن نه این خوبه که نمیزاری هرکسی باهات ارتباط برقرار کنه ولی بلاخره من یه روزی نباید برم تو رابطه

نه بابا

همین باش بهتره😂

بعدشم رابطه بین معنیه

یه لحظه فکر کن با چند نفر تو رابطه بوده؟ تو چندمیش هستی؟

اما اگر سنتی باشه همچنین چیزی تو عقلت نمیاد

این نشون میده دختر پاکی هستی نه اونایی که ده تا ده تا کنترل میکنن بعد میگن آدم باید مد باشه

نه بابا همین باش بهتره😂بعدشم رابطه بین معنیه یه لحظه فکر کن با چند نفر تو رابطه بوده؟ تو چندمیش هست ...

آره خودمم همینو میگم ولی بلاخره من نباید برم تو رابطه وقتی سنتی ازدواج کنم اگه واقعا حسی بهش نداشته باشم چی واقعا موندم طرز فکرم درسته یا نه

بعضیا میگن نه این خوبه که نمیزاری هرکسی باهات ارتباط برقرار کنه ولی بلاخره من یه روزی نباید برم تو ر ...

بخاطر ارتباط نمیگم

اینکه فکر میکنی همش ممکنه بهت خیانت کنه درصورتیکه تا الان خیانت ندیدی و الا ازدواج سنتی گزینه خیلی خیلی بهتریه

بخاطر ارتباط نمیگم اینکه فکر میکنی همش ممکنه بهت خیانت کنه درصورتیکه تا الان خیانت ندیدی و الا ازدوا ...

آره

بنظرتون وارد رابطه شدن قبل ازدواج خوب نیست

بخاطر ارتباط نمیگم اینکه فکر میکنی همش ممکنه بهت خیانت کنه درصورتیکه تا الان خیانت ندیدی و الا ازدوا ...

بنظرتون بخاطر این میتونه باشه که برای مادرم ... اتفاق افتادن و من برای همین میترسم؟

چرا برای تو رابطه وقتی مجردی؟ منظورم اون طوری بودااا فکر بد نکن

ولی در کل لازم نیست پیش مشاور بری

هر کی اومد اگر دیدی مورد خوبیه قبول کن عشق خودش کمکم به وجود میاد حتما نباید قبل ازدواج باهاش رابطه داشته باشی

طرف رو هم تو دوره ی نامزدی میشه شناخت

چرا برای تو رابطه وقتی مجردی؟ منظورم اون طوری بودااا فکر بد نکنولی در کل لازم نیست پیش مشاور بری هر ...

بعضیا میگن برای شناخت بیشتر باید قبلا تو رابطه بود

اصلا من شنیدم که میگن تو باید ارتباط برقرار کنی که شناخت بیشتری نسبت به افراد داشته باشی و تصمیم درستی بگیری

آره بنظرتون وارد رابطه شدن قبل ازدواج خوب نیست

ببین با کسی که واقعا قصدش جدیه برای آشنایی خوبه که در ارتباط باشید با رعایت خط قرمزها درصورتی که اقدام جدی کرده باشه میتونی مثلا چند ماه تایم بذاری آشنا شی بیرون برید چت کنید ولی خیلی مهمه که این ارتباط چقدر پیش بره ولی غیر از اون نه حقیقتا

2824
2823
2791
2779
2792