2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@کورالینhn

عزیزم تاپیکت تعطیل تشد نشد ازت بپرسم

من تازه عکسشو سرچ کردم دیدم چون نمیشناسمش کلا فقط تو چنتا تیزر دیده بودمش

همونه ک صورتش پره و رژ قرمز زده بود؟

خوشگل بود ک

اصلا سبزه نبود،چجوری یهو سبزه شد

یعنی تو عکسا و فیلما روشن و سفید بود؟؟

ممنون میشم جواب بدی، آخه میخوام بدونم چقد واقعیتشون با فیلماشون فرق داره

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

@کورالینhn عزیزم تاپیکت تعطیل تشد نشد ازت بپرسممن تازه عکسشو سرچ کردم دیدم چون نمیشناسمش کلا فقط تو ...

کورالینم

اره عزیزم خیلی فرق داشت صورتش پر نبود لاغر بود قدش هم کوتاه پوستش روشن نبود تیره بود همون جا بقران کرم می ریخت و بیشتر ازش بدم اومد

کورالینم اره عزیزم خیلی فرق داشت صورتش پر نبود لاغر بود قدش هم کوتاه پوستش روشن نبود تیره بود همون ج ...

وای چقد پس فرق داشته داشته

مرسی ازت عزیزم

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

از صبح اون کاربر چرت میگه بهم الانم چن روز تعلیق شدم بخاطرش با این کاربری اومدم

کآش نی نی یار اونو تعليق میکرد

2790
2778
2791
2779
2792