2777
2789
عنوان

بنظرم اصلا خوب نیست ک

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 78 پست
ولی بنظرم خیلی فراتره و ترسناکه که یه سری مسائل هست تو هرچقدرم بگی روشن فکری بازم درگیرش میشیاصن فقط ...

بستگی داره ادم چطور کنار بیاد

من صرفا نمیگم درگیر بشه

میگم افراطی و شدید یه چیزی رو قبول نداشته باشه چون جا واسه نظرات جدید و فکر کردن بیشتر هست اونم هم سطح عمق درک خودش

ولی خب ... !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیییر مخالفم هر اخبار بد یا خوب طرف میتونه تصمیم بگیره نخونه اون قسمت تحلیلم هیچ ربطی نداشت خب نمیتونه درس تحلیل بکنه یا نکنه برا ی ادم عادی تاثیری تو زندگی بقیه نداره اونکه باید درست تحلیل کنه متخصص هر کاره شنیدن اخبار متفاوت ذهنیت ادمارو وسعت میبخشه

خیر با هیچ کدوم موافق نیستم

چون اولین موردی که قید کردید برمیگرده به اذهان عمومی و تفکر و تعقل خودشون نه دیگران

هر تحلیلی میکنن برا خودشونه شما میتونی گوش ندی و نباید به طرز تفکر افراد توهین کرد

دومین مورد هم هرکس ناراحته میتونه چک نکنه و تمام

اگه با وجود ناراحتی میره چک میکنه و بیشتر بهم میریزه خود آزاره

کاربری قبلا دست دخترخالم(عطیه) بوده الان دست منه،(سرمه) هستم

من خودم ی ادم احساساتیم که تحمل دیدن اخبارو ندارم بهم میریزم اما پیگیرم به شدت چرا ؟

چون میترسم بچمو ببرم کلاساش پیگیرم ببینم اوضاع چجوره

ی پس انداز با سختی میکنم به شدت پیگیرم چی بخرم ارزشش حفظ شه پس بازارارو دنبال میکنم

تو همچی ثبات باشه والا ن برام مهمه اخبار ن پیگیرشم

اکثرمون همینیم بنظرم

مامان دوتا گل پسر

خیر با هیچ کدوم موافق نیستمچون اولین موردی که قید کردید برمیگرده به اذهان عمومی و تفکر و تعقل خودشون ...

این حرف ینی شما فردگرایی

جامعه اینجوری نیست

دونه دونه نظرات و افکار آدما میتونه دردسر ساز باشه پس نمیشه گفت خب این نظر اشتباهه من بدم میاد پس گوش ندم

نه بحث توهین به افکار کسیه نه خوش اومدن و بد اومدن

اصن سلیقه ای نیست

یه تفکر نادرست از یه مادر یا پدر میتونه به نسل رو خراب بکنه

سطحی نگر نباش

انرژی منفی دریافتی هم بازم منحصر به حال بد و افسردگی نمیشه

و خیلی گسترده تره اثراتش