2777
2789
عنوان

بنظرم اصلا خوب نیست ک

750 بازدید | 78 پست

اصلا اینکه همه آدما بتونن به همه جور اخباری و اطلاعاتی دسترسی داشته باشن خوب نیس

به چند دلیل

از بین هزاران انسان فقط تعدادیشون توانایی تحلیل درست دارن و باقی فقط با برداشت سطحیشون میان نظر خودشون از دیدگاه کاملا شخصی خودشون میگن و کلی آدمای دیگه هم میبرن تو ابهام

یکی دیگ اینکه در قبال اکثر اخباری که میشنویم هیچ کاری نمیتونیم انجام بدیم و انرژی به شدت منفی داره جوری که میتونه همه امید و حس زندگی رو با ایجاد توهم بدبختی عمیق ازبین ببره و طرف حتی توان انجام کار ساده خودشم از دست بده

موافقید؟

بنظرم سعی کن نظر ندی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا من همینطور شدم با وجود بچه کوچیک بدنم و از زمین نمیتونم جدا کنم کل فکر و ذهنم درگیره اعصابم خورده یر هر چی با بچه زود عثبانی میشم از طرفی عذاب وجدان میگیرم بچه چیکار کنه معلوم نیس با این وضعیت چند دقت دیگه زنده ام بتونم چه این دنیا یا دنیای دیگه ببینمش

منظورتون اینه که سرمونو بکنیم توی برف و صدامون در نیاد؟ یا کلا دارید درمورد چیز دیگه ای حرف میزنید

این در مورد مواردی که ما توانی تو تغییرش نداریم

اگه فک میکنی با دونستن اون اخبار میتونی کاری در روند بهبودیش انجام بدی چرا که نه

[QUOTE=] دقیقا من همینطور شدم با وجود بچه کوچیک بدنم و از زمین نمیتونم جدا کنم کل فکر و ذهنم درگیره اعصابم خو ... [/QUOTE]

نمیگم الان شرایط خوبه خوشبختیم خوشحالیم

ولی تا دنیا بوده همیشه همین بوده فقط اسم حکومت و دولت هاش فرق داشته

گرونی و جنگ و قحطی و ظلم و همه چی تازه تو ابعاد شاید بدتر بوده ولی چون رسانه ای نبوده اون جو منفی ادمارو دربرنمیگرفت

الان تا یکی تکون میخوره خبرش میاد

ذهن ماهم کلا منفی بافه یه چیز درهمی میشه

منم همینم💔💔

دنیا همه جوره ادامه پیدا میکنه این خودمونیم که باید دریابیم خودمونو تا عقب نیوفتیم

این وسط فقط خودمونو افسرده میکنیم با اخباری که توان تغییر دادنش رو نداریم

ادمی که اینقدر تحت تاثیر دیگران باشه و اعتقاد و افکارات پایه و محکم نداشته باشه و بدون اینکه نظر دیگران رو بسنجه قبول میکنه با خراب کردن زندگیش به خاطر حرف دیگران نمیتونه بقیه رو محکوم کنه .

ولی خب ... !

ادمی که اینقدر تحت تاثیر دیگران باشه و اعتقاد و افکارات پایه و محکم نداشته باشه و بدون اینکه نظر دیگ ...

رسانه انقد قوی و زیرکانه عمل میکنه و چنان اثر رو ذهن ناخودآگاه میذاره با ترفند هایی که داره حتی میتونه خفن ترین اساتید دانشگاه و کسایی که مطالعات زمینه ای فراوون هم دارن تحت تاثیر قرار بده چه برسه به اینکه اکثر مخاطبا حتی سواد پایه ای تحلیلی هم ندارن

ادمی که اینقدر تحت تاثیر دیگران باشه و اعتقاد و افکارات پایه و محکم نداشته باشه و بدون اینکه نظر دیگ ...

علم رسانه رو دست کم نگیرید

چیزی که الان داره میگذره تو این فضا نتیجه چندین سال مطالعات عمیق تو ساختار ذهنی و تاثیر پذیری کلام رو ضمیر ناخواگاه انسانه

چیزی نیست که شما بتونی با مطالعه و تحصیلات دانشگاهی جلوش وایسی

علم رسانه رو دست کم نگیرید چیزی که الان داره میگذره تو این فضا نتیجه چندین سال مطالعات عمیق تو ساختا ...

اون کد گذاریه ذهنی مغزیه که خودمونم درحال حاضر شاملش میشیم

اما اینکه بخوایم نسبت بهش اگاه باشیم یا نه که یکی به دو کنیم دست خودمونه

ولی خب ... !