ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اسی تجربه خودمو میگم. همون روزی که من زایمان کردم یه خانم دیگه اتاق بغلی هم همین برنامه شمارو داشت. اندازه ی دیس ب بلندی یک متر کاپ کیک صورتی.. در و دیوار... لباسای مخصوص.. بادکنک آرایی... البته همه رو شوهرم شرح میداد.. من ندیدم... برای منم شوهرم گل و بادکنک و عروسک و اینا گرفته بود.. همینا... بعد بچه منو همونجا تو اتاق عمل دادن بغلم. بچه اونارو بردن ان آی سی یو... حتی فیلم بردار هم تدارک دیده بودن. خیلی بیریخت شد... همه فامیل گفته بودن بیان تو فیلم باشن همه ناراحت شدن رفتن...
ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
خوب بود؟من تازه دارم بیمارستانا رو چک میکنم دوتا دخترای دیگم رو لاله به دنیا آوردم ولی الان دکترم او ...
راستی خانومی من چون زایمان نکردم تاحالا اطلاع ندارم ولی تا جایی که شنیدم آدم بعد زایمان مخصوصا سز توان حرکت نداره چه برسه بخواد عکس و ...داشته باشع.....اینجوری نیست که من فهمیدم؟
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
بگو واسه خونه تدارک ببینن. موقعی ب سلامتی فارغ شدی و خواستی که برگردین. اسفند دود کنن. کیک سفارش بدی ...
آره اینم فکر خوبیه بچه ها میخواستن بیان بیمارستان البته ولی خب یکم بیشتر فکر کردم بیمارستان بازم محیطش آلودس بهتره بچه ها خونه باشن پیش یکی از اقوام بزارم و خونه رو تزئین کنم بهتره