2777
2789
عنوان

خانما که سردرمیارید ازکمردرد

30 بازدید | 3 پست

سلام به روی ماهتون

من سه ماه سقط کردم بادارو۶هفته بعداون نقطه ای که امپول بی حسی زدن برای سزارین شروع کردبه دردنه دردمعمولی ها دردی که باسوزش شدیدهمراه حالادیشب نشسته بودم سرفه ام گرفتم وای بادستم اون نقطه روگرفتم تا دردش بیفته

اینجا نفس کشیدنم سیاسی شده.

درضمن تو ساکت شدی و من ساکت شم انگار همه ساکت شدن!

کلا ایرانی جماعت با خفت زندگی کردن مشکل نداره

واجب بود بگم چون شمایی که میگیکتنها تفریحم اینه خیلیا هم تفریحشون نفس کشیدن بود خیلیا کار و کاسبیشون توی اینستا و تلگرام بود.خودخواهی تا چ حد

اینجا نفس کشیدنم سیاسی شده.درضمن تو ساکت شدی و من ساکت شم انگار همه ساکت شدن!کلا ایرانی جماعت با خفت ...

عزیزدلم منم مثل شما .من باخون ودل کافه زدم جنگ ۱۲روزه شدجمع کردم چون فقط ضررشد برام باچک ۳۰۰میلیونی

دوباره باقرض بدبختی اومدم کوچیکتر راه بندازم وضع خراب شد.منم مثل توحتی یه ماشین هم نداریم خداسرشاهدهکمر ودندونم ناقص ولی برام پول نمیمونه که برسم چون مادرم دوتا بچه دارم اول خواسته های اونا بعدهمسرمومن

اره حق باهمه اس ولی دیدی دوروز رفتن خیابون جونامون پرپرشدن خانواده ها عزادار مردم بقیشون توفروشگاه برای گرفتن کالابرگشون اره عزیزم من پای همه هموطنای مظلومم ومی بوسم ولی خواهش میکنم بدونیم داریم چکارمیکنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا نفس کشیدنم سیاسی شده.درضمن تو ساکت شدی و من ساکت شم انگار همه ساکت شدن!کلا ایرانی جماعت با خفت ...

منم دلم میخوادهمش بیرون باشم گردش تفریح ولی نیست چکارکنم ...مجبورم بیام توسایت یکساعت اروم شم ....بقران هممون دردمون یکیه