2777
2789

چله ی حق شناس عالیه

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چند سال پیش یه حاجت محال رو با چله آیت الله حق شناس حل کردم یکی دیگه رو با نذر ۱۴ هزار صلوات هدیه ...

14هزار صلوات رو چطور فرستادی؟همش تو یه روز یا روزی ۱۰۰۰تا؟

هرچه باهر که کنی، برتو همان میگذرد

خودم خوندم البته الانم حاجت حل نشده دارم دلم میخواد یه چله ایی چیزی بردارم

نگه داشتن حجابش سخته حداقل برای من

چون جلوی دامادمون که میاد من روسریم همه موهامو نمیپوشونه

بیرونم همینطوریه

نگه داشتن حجابش سخته حداقل برای منچون جلوی دامادمون که میاد من روسریم همه موهامو نمیپوشونهبیرونم همی ...

باید رعایت کنی فک کن منم همین بودم . در حالت عادی بی حجابم بعد وقتی میرفتم تو چله به شوخی بهم میگفتن ها چی شده حاجیه خانم شدی😑😂

خودت خوندی یا نایب؟

خودم خوندم اون ۷ روز رو به نائب دادم

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
من چند سال پیش یه حاجت محال رو با چله آیت الله حق شناس حل کردم یکی دیگه رو با نذر ۱۴ هزار صلوات هدیه ...

عزیزم حاجتت در حد خریدن زمین بدون سرمایه محال بود؟