عزیزم مرور اینطور نی که کتاب دستت بگیری از روش بخونی اون مبحث و مرور یعنی در قالب تست مطالبی که خوندی به چالش بکشید و بفهمی کجا اوکی و کجا لنگ میزنی که بری بخونی در حین تحلیل است هم حتما کتاب کنار دستت باشه که بفهمی از کجا اومده
پیشرفت با مرور حاصل میشه
سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم مرور اینطور نی که کتاب دستت بگیری از روش بخونی اون مبحث و مرور یعنی در قالب تست مطالبی که خوند ...
اهاااا.منم گاهی این کارو انجام میدادم اما چون کسی بهمنگفته بود درسته یان حس میکردم اشتباهه ترکش کردم فک کردم حتما باید کتابو خوند یجوری استرس بهم میده تست زدن برای مرور انگار دوس دارم کتابو بخونم دوباره بعد تستشو بزنم حس ناکافی بودن میده بهم😅😅😅