2777
2789

من که اومدم دندون ولی دوست داشتم تخصص داخلی بگیرم به شدت عاشق این تخصص بودم اما خب دیگه تقدیر نشد

سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه عجیب منم عاشق داخلیم😍 فوق غددفقط به خاطر طولانی بودنش تردید دارم

داخلی چهار سال تخصصش هست

پوستم خوبه

چشمم خوبه

اطفال

زنان

سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲

عزیزم از پزشکی راضی هستی ؟

منو دانشجو ها زمان انتخاب رشته از پزشکی فراری دادن میگفتن سخته فلانه ...

ازدواج کردی؟

داخلی چهار سال تخصصش هست پوستم خوبه چشمم خوبه اطفالزنان

اره چهارساله ولی باید واسه فوق ادامه بدی ۲ ۳ سالم فوق طول میکشه طرحم هست .... داخلی بدون فوق ارزش نداره

اره اوناهم عالی هستن رتبه های خیلی خوبی میخوان

عزیزم از پزشکی راضی هستی ؟منو دانشجو ها زمان انتخاب رشته از پزشکی فراری دادن میگفتن سخته فلانه ...از ...

من خیلی دوسش دارم ولی از درامد عمومی اصلا راضی نیستم و تخصص خوندنم به وقفه انداختم الان ۳۰ سالمه تازه میخوام شروع کنم واسه دستیاری خوندن تا قبول بشم و بعد رزیدنتی.....

دندون خیلی لوکسه

من خیلی دوسش دارم ولی از درامد عمومی اصلا راضی نیستم و تخصص خوندنم به وقفه انداختم الان ۳۰ سالمه تا ...

خیلیم عالی عزیزم موفق باشی

ولی به نظر من ارزش شغل پزشکی با هیچ شغلی قابل قیاس نیست

من خیلی دوسش دارم ولی از درامد عمومی اصلا راضی نیستم و تخصص خوندنم به وقفه انداختم الان ۳۰ سالمه تا ...

چرا اسمش آزمون دستیاریه؟ یه ژمانی توی زیرنویس شبکه خبر مثلا میدیدم فکر میکردم یه چیزی در حد دستیار دندانپزشک هست. بعدها فهمیدم نخبگان مملکت این آزمونو میدن😑