2777
2789
عنوان

قاتل کودک

216 بازدید | 13 پست

سلام یکی از دوستای پسرم توی مهد خیلی نگرانم کرده پسرم هروز که میاد خونه راجب قتل و.. حرف میزنه خیلی چیزای وحشتناکی میگه

میگه که دوستش بهش میگه

نمیدونم پیگیری کنم پیش مربیاشون یا نه برای تخیلات ذهنه اون بچس

ولی خب من دوست ندارم بچم اینجیزارو ببینه و بترسه

از همه چیز میترسه نمیزاره لامپا خاموش باشه یا دوبار تا الان تختش رو خیس کرده😅 نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برید به مربی تذکر بدید و مادر والدین اون بچه صحبت کنن

طبیعی نیست برای بچه تو این سن

من دخترم کلاس اول بود یکی از همکلاسیاش میاومد از دعواهای تو خونه میگفت که خودش یبار چاقو برداشته بوده واین مدل حرفا عمویش باشم زده و....

کلاس ۳۰ نفره رو به چالش کشیده بود همه بچه ها رفته بودن خونه گفته بودن یسریا میترسیدن

خلاصه همه به معلم گفتیم مشاوره لازم بود اون بچه والدین هم خواستن

کلا مشکلات داشت سال بعد هم رفت از مدرسه

وخدایی که به شدت کافیست 🤍

عزیزم حتماً با مربیش صحبت کن، چون این حرفا قشنگ روی ناخودآگاه پسرت اثر گذاشته که باعث شده شبادراری بگیره. پسر منم که ۶ سالشه یه مدت از این حرفای عجیب تو پیشدبستانی شنیده بود و میترسید. دکترش گفت باید ذهنش رو با تصاویر مثبت بمباران کنی تا اونا پاک بشن. من از یه سایتی استفاده میکنم که با هوش مصنوعی قصه اختصاصی میسازه. اسم پسرم رو میدم و موضوع رو میذارم "قهرمانی که از همه محافظت میکنه" یا "فرشتههای نگهبان". وقتی با اسم خودش این قصههای شاد رو میشنوه، اون فکرهای ترسناک از سرش میپره. آدرسش اینه: yun.ir/pf1qsd (بزنید تو مرورگر میاره، حتماً قبل خواب براش بساز که با فکر خوب بخوابه)