2777
2789
عنوان

کی برم برای کارآموزی حسابداری

42 بازدید | 8 پست

الان ترم سه رو دارم تموم میکنم

زیاد به نمره و معدل اهمیت نمیدم بیشتر میخوام یاد بگیرم کار رو

حالا نمیدونم از کی باید برم کارآموزی تا به مشکل نخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی از الان بری که عملی یاد بگیری راستی حسابداری سخته ؟رشته حسابداری بهتر یا روانشناسی؟

مرسی عزیزم

راستش برای منی که انسانی بودم و کلا درسام حفظیاتی بوده حسابداری ساده بنظر نمیاد چون عادت ندارم بهش و روانشناسی واسم بهتر و مناسب تر بود احساس میکنم منتها من بخاطر آینده شغلی حسابداری رو انتخاب کردم

مرسی عزیزمراستش برای منی که انسانی بودم و کلا درسام حفظیاتی بوده حسابداری ساده بنظر نمیاد چون عادت ن ...

اها منم رشته ادبیات و علوم انسانی میگن حسابداری خیلی اسون تره تا روان شناسی چون پشت کنکور ام میخوام برم رشته روانشناسی بخونم بهمگفتن ممکن داخلش گیر کنم چون درس هاش سخته

اها منم رشته ادبیات و علوم انسانی میگن حسابداری خیلی اسون تره تا روان شناسی چون پشت کنکور ام میخوام ...

دوتا از دوستای منم انسانی بودن رفتن روانشناسی ولی تغییر رشته دادن به حقوق میگفتن از جو و همکلاسیاشون راضی نبودن انگار ولی چیزی درمورد خود درس روانشناسی نگفتن بیشتر از استادا شکایت داشتن

دوتا از دوستای منم انسانی بودن رفتن روانشناسی ولی تغییر رشته دادن به حقوق میگفتن از جو و همکلاسیاشون ...

درس بلد نبودن بدن یا سختگیری میکردن روانشناسی دانشگاه شیراز میگن خیلی خوبه در کل میگن دانشگاه شیراز دانشگاه خیلی خوبیه