2777
2789
عنوان

بازی روانی

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 29 پست
ن ممکنه اون بنده خدام مشکل خودشو داشته باشهاما تا وقتی ک حرفی از مشکلش نمیزنه جز مشکل شما نیست حدشو ...

اخع دروغ میگ ی مدت خوبع بد میگف قسطام عقب افتادع خب گناهه من چیع بش گفم دروغ نگو منو نپیچون گف ولکن بابا چی میگی تازه طلبکارم بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخع دروغ میگ ی مدت خوبع بد میگف قسطام عقب افتادع خب گناهه من چیع بش گفم دروغ نگو منو نپیچون گف ولکن ...

خب دیگ دارم میگم

واقعا گاهی باید ب نصیحت ادمای دورت گوش بدی

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

گوش میدم چون خودمم خستع شدمولی از اینچیزایی ک میگم طلبکارع اینا بنظرت داره یکاری میکنه؟

چ کاری مثلا؟

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

ببین ابن ادم اشتباهم کنه با قدرت با حرفاش تورو مقصر میدونه با اینجور ادما پیر میشی فقط

افرررین دقیقا همینه خودش نبود بد میگ تو چرا خبرمو نگرفی داشت منو سوژع میکرد😐😐

افرررین دقیقا همینه خودش نبود بد میگ تو چرا خبرمو نگرفی داشت منو سوژع میکرد😐😐

سوژه نمیکنه خوش اشتهاست نمیخواد تورو ا دست بده اگه ولش کنی جوابشو ندی تمام تلاششو میکنه مختو بزنه و موفقم میشن ابنجود افراد واذد بازی های روانیش نشو خودتو نجات بده لطفااا