بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای اینکه تاپیک خلاف قوانین سایت زیاد میزنن نمیشه کنترلشون کنن میبندن راحت میشن
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
از کاربرا قدیمی اینجام🌝 دانشجو رشته حقوقم عاشق خرید کردن و امتحان کردن چیزا جدیدم به امید آزادی ایرانم💔 هیچکس لایق زندگی اجباری نیست ایران از زیبا ترین کشور ها به شمار میره اما چه حیف سرنوشتش بد رقم خورده بود..
خو روز بزنن والا بندگون خدا فقط میگن نت وصل شدسن .مادرسوهر . شوهر کسی چیزی نمیگع شلوغش کردن
کصخلن دیگه خایمول زیاد اینجا
از کاربرا قدیمی اینجام🌝 دانشجو رشته حقوقم عاشق خرید کردن و امتحان کردن چیزا جدیدم به امید آزادی ایرانم💔 هیچکس لایق زندگی اجباری نیست ایران از زیبا ترین کشور ها به شمار میره اما چه حیف سرنوشتش بد رقم خورده بود..
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.