2777
2789
عنوان

پوست پا

57 بازدید | 11 پست

بچه ها من رنگ دانه پاهام داره موقعه شیو دونه های قهوه اییی هستش چ کنم بره و نباشه

لیزرم نمیدانم ی جای ارزون و خوب پیدا فکد نکنم بشه باید کار کنم فعلا نمیتونم لیزر برم راهکاری چییزیندارید صاف بشه کلا

سومین کاربری🌿🖤◽️▪️🖤◽️▪️

اسکراب استفاده کن قبل شیو

اهل خانواده؛ رفیق و یار، سفر و عکاسی، ادبیات و تاریخ، موسیقی و نقاشی، فیلم و سریال، ورزش و غذای سالم، استایل و میکاپ، زبان و تحصیلات اکادمیک و عاشق حیوانات... مگه زندگی چیه جز اینا؟! هرجا هستی با هر سن و موقعیتی چه شاغل چه پول تو جیبی بگیر هر ماه اول هزینه تراپی رو بذار کنار بعد به فکر لباس، میکاپ، طلا و.. باش! اونوقت 99 درصد مشکلاتی که براش تاپیک میزنی حل میشه و حداقل بعد 6 ماه خودتم باورت نمیشه کی بودی و چی شدی.. من برای همه ریپلای ها وقت میذارم و تا جای ممکن سعی میکنم اروم، منطقی و گاها علمی جواب بدم. اگه پیامت بی جواب موند سه حالت داره: 1. ندیدم و بین اعلان های لایک گم و پاک شد که شرمنده 2. جواب دادم نی نی یار ثبت نکرد 3. ادامه بحث بی فایده بود! لطفا وقتی درخواست دوستی میدین قبلش موضوع رو توی همون تاپیک بهم بگین..

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هر نوع اسکرابر ک باشه؟

اره، اسکراب ژنوبایوتیک خوبه

پوستت مرغی میشه؟

اهل خانواده؛ رفیق و یار، سفر و عکاسی، ادبیات و تاریخ، موسیقی و نقاشی، فیلم و سریال، ورزش و غذای سالم، استایل و میکاپ، زبان و تحصیلات اکادمیک و عاشق حیوانات... مگه زندگی چیه جز اینا؟! هرجا هستی با هر سن و موقعیتی چه شاغل چه پول تو جیبی بگیر هر ماه اول هزینه تراپی رو بذار کنار بعد به فکر لباس، میکاپ، طلا و.. باش! اونوقت 99 درصد مشکلاتی که براش تاپیک میزنی حل میشه و حداقل بعد 6 ماه خودتم باورت نمیشه کی بودی و چی شدی.. من برای همه ریپلای ها وقت میذارم و تا جای ممکن سعی میکنم اروم، منطقی و گاها علمی جواب بدم. اگه پیامت بی جواب موند سه حالت داره: 1. ندیدم و بین اعلان های لایک گم و پاک شد که شرمنده 2. جواب دادم نی نی یار ثبت نکرد 3. ادامه بحث بی فایده بود! لطفا وقتی درخواست دوستی میدین قبلش موضوع رو توی همون تاپیک بهم بگین..

اره، اسکراب ژنوبایوتیک خوبهپوستت مرغی میشه؟

پوست مرغی ک متورم هستش

نمیدانم دقیقا پام فقط ی قسمت هایش بفد شیو رنگدانه داره قهوه ایی هستش مث توت

سومین کاربری🌿🖤◽️▪️🖤◽️▪️

پوست مرغی ک متورم هستش نمیدانم دقیقا پام فقط ی قسمت هایش بفد شیو رنگدانه داره قهوه ایی هستش مث توت

دقیق متوجه نمیشم ولی فعلا همون اسکراب به ذهنم میرسه به جز لیزر

بعدشم لوسیون بزن نرم بشه 😂

منم همین مشکلو دارم لیزر رفتم الان جلسه هفتممه

هنوز کامل خوب نشده ولی کمتر شده

کرم ضد لک هم میزنم( ترنجان) گیاهیه اگر لکهات دیدی ممکنه موندگار بشن بزن ک جلوگیری کنه

منم همین مشکلو دارم لیزر رفتم الان جلسه هفتممه هنوز کامل خوب نشده ولی کمتر شده کرم ضد لک هم میزنم( ت ...

لیزر چقدر هزینش هست؟ لیزر کل بدن میری؟

سومین کاربری🌿🖤◽️▪️🖤◽️▪️

لیزر چقدر هزینش هست؟ لیزر کل بدن میری؟

بیکینی نمیرم چون اوپراتورش ثابت نیست هر دفعه یکیه برا همین راحت نیستم

کل بدن جز بیکینی حدودا 390 اسم دستگاهو نمیدونم البته

( من تو دوره تخفیف رفتم هنوز برام با تخفیف حساب میشه)

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز