2777
2789
عنوان

دلم خونه

34 بازدید | 1 پست

بچه ها حالم از دیشبه انقدر بده حس میکنم قلبم میخاد کنده شه مبخواستم دیشب تاپیک بزنم ولی نشد .

دیشب با شوهرم دعوام شد به مادرم فوش داد گفت گور پدر مادرت صد بار بهش گفتم تو دعواها مادرمو نکش وسط .

مامانم منو تنهایی بزرگ کرده . کل جوونیشو برا من گذاشته بابام و مامانم طلاق گرفتن من ک دوسالم بوده مامانمم اصلا دخالت کن نیست تو زندگیمون سالی یبارم خونم نمیاد نمیپرسه شوهرت چکار میکنه نمیکنه اصلا کار ب شوهرم ندارع بعضی مادر زنا هستن ک زندگی دخترشونو بهم میریزن .

ولی مامان من خیلی خوبه خیلی خیلیم شوهرمو دوس داره هر وقت دعوامون میشه طرف شوهرمو میگیره تازه .

میگم حق نداری ب مادر من فوش بدی منو با سختی بزرگ کرد دست تنها باز میگفت گور پدر خودتو و مامانت انگار مامانت کیه وزیره .

از دیشبه از چشمم افتاده دلم میخواد برم تو اتاق نبینمش چشمم بهش نیوفته . حالم ازش بهم میخوره .

تازع باز طلب کارم هست ازم

اون بمن و مادرم فوش داده میگفت این روانی عقب مونده چی بوده بمن دادن این چی بوده من گرفتم بخدا خوبه والا🙂

به مامانم ک فوش داد ب مامانش فوش دادم مث خودش بعد میگفت من بگم تو گوه میخوری میگی راجب مامانم میزنم دهنتو پر خون میکنم .

تازه کتکمم زد حمله کرد بهم لگد زد دستامم چنگ زدع جا ناخوناش تمام رو دستمع .

بعد خودش نشست رفت تو گوشیش من بدبخت شبی رو صبح کردم انقدر گریه کردم ترسیدم سکته کنم

بچه ها نگید برو خونه مامانت طلاق بگیر و فلان مامانم هر چی پول تو بانک داشت داد برا من جاهاز گرفت وضع مالی خودشم خوب نیست نه روحی نه مالی ک منم برم بیوفتم سرش

چون حساسیتتو نشون دادی اونجور میکنه یک بار به کارهای سمیش بدون واکنش باشی شاید بس کنه بعدم خوب کردی که ننه خودشو فوش دادی احترام میخاد باید احترام بزاره مردک امید وارم زودتر حالت خوب بشه ولی زود آشتی نکن

اینم بدون با حرف گربه سیاه بارون نمیاد