دختریارم مدیر عضویت: 1404/05/08 تعداد پست: 2419 عنوان بیاین یادم بدین مو هامو رنگ کنمممم | مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 85 پست اولین بارمه . یه رنگ مو ۷.۷ پیکارو گرفتم و اکسیدان . خانما لطفاً بگید چطوری باید رنگ کنممم 1404/11/05 | 13:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gurbasiyah عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 2055 با اکسید۶ درصد خوب رنگ نمیده نه؟ چرا والا برای من که خوبهیعنی قشنگ رنگ باز میکنه۹درصد خیلی ضرر داره مورو میسوزونه و خشک میکنه در پی خوشبختی🤍🌿مدافع حقوق گربه ها بخصوص سیاهاش🥹🫶🏻
دختریارم مدیر استارتر عضویت: 1404/05/08 تعداد پست: 2419 چرا والا برای من که خوبهیعنی قشنگ رنگ باز میکنه۹درصد خیلی ضرر داره مورو میسوزونه و خشک میکنه ببین 30.35 دقیقه گذاشتم رو مو هام دریغ از حتی ذره ای رنگ😕اصلا پولم فقط هدر دادم...هوففف چرا اینطوری شد؟
gurbasiyah عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 2055 ببین 30.35 دقیقه گذاشتم رو مو هام دریغ از حتی ذره ای رنگ😕اصلا پولم فقط هدر دادم...هوففف چرا اینطوری ... توی تایم پریودی یا نزدیکش نیستی؟ در پی خوشبختی🤍🌿مدافع حقوق گربه ها بخصوص سیاهاش🥹🫶🏻
دختریارم مدیر استارتر عضویت: 1404/05/08 تعداد پست: 2419 توی تایم پریودی یا نزدیکش نیستی؟ نه . الان رفتم دیدم مشکیه یکم به رنگی گرفته که معلوم نیس چیهخیلییی باید دقت کنی تا ببینیش.می خوام دوباره برم زنگ بگیرم
gurbasiyah عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 2055 نه . الان رفتم دیدم مشکیه یکم به رنگی گرفته که معلوم نیس چیهخیلییی باید دقت کنی تا ببینیش.می خوام دو ... رنگت مشکیه؟ در پی خوشبختی🤍🌿مدافع حقوق گربه ها بخصوص سیاهاش🥹🫶🏻
دختریارم مدیر استارتر عضویت: 1404/05/08 تعداد پست: 2419 رنگت مشکیه؟ نههه رنگم بلوند شکلاتی بود .مو هام خودش مشکی بود و بدون رنگ از اول
gurbasiyah عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 2055 نههه رنگم بلوند شکلاتی بود .مو هام خودش مشکی بود و بدون رنگ از اول خب چقدر اکسیدان ریختی؟نباید میشستی باید یکم از رنگ رو با دستت از روی موت برمیداشتی ببینی موت رنگ باز کرده یا نهچون مو ها باهم متفاوتن یکی موش نازکه زود رنگ باز میکنه یکی ضخیم تره دیر باز میکنهاخراش یکم سشوار بگیر که قشنگ گرم شه در پی خوشبختی🤍🌿مدافع حقوق گربه ها بخصوص سیاهاش🥹🫶🏻
دختریارم مدیر استارتر عضویت: 1404/05/08 تعداد پست: 2419 خب چقدر اکسیدان ریختی؟نباید میشستی باید یکم از رنگ رو با دستت از روی موت برمیداشتی ببینی موت رنگ باز ... ۳۰.۳۵ دقیقه گذاشتم رو موهام. پلاستیک هم گذاشتم . سشوار هم کشیدم جای گرم هم نشستم. ۱ رنگ با ۱ اکسیدان
gurbasiyah عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 2055 ۳۰.۳۵ دقیقه گذاشتم رو موهام. پلاستیک هم گذاشتم . سشوار هم کشیدم جای گرم هم نشستم. ۱ رنگ با ۱ اکسیدان پس موهات زود رنگ باز نمیکننمیشه مثلا اکسیدان ۹بزنی ولی خب یکم خشک میکنهشنیدم میگن میشه بهش نرم کننده مو اضاف کرد که کمتر اسیب بزنه ببین اگر رنگت مثلا ۷۰میله تو باید اکسیدانت ۱.۵برابر باشه یعنی ۱۰۵میل باشه در پی خوشبختی🤍🌿مدافع حقوق گربه ها بخصوص سیاهاش🥹🫶🏻
دختریارم مدیر استارتر عضویت: 1404/05/08 تعداد پست: 2419 پس موهات زود رنگ باز نمیکننمیشه مثلا اکسیدان ۹بزنی ولی خب یکم خشک میکنهشنیدم میگن میشه بهش نرم کننده ... من رنگم ۱۰۰ میل بود..پس دفعه بعد ۹ درصد میزنم...
arameshhhhh عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 5293 خب اول قهوه ای که میخوای بکنی رو انتخاب بکنمثلا من n5میزنم یه حالت خرمایی طوری دارهتیره تر میخای مثل ... عزیزم میشه ایدی یکی از برنامه هاتو بهم بدی اونجا برات عکس موهامو بفرستم دقیق راهنماییم کنی؟🥲 مدرس زبان انگلیسی:)🪐