2777
2789
عنوان

جفت پایین

57 بازدید | 6 پست

سلام مامانا من دوقلو باردارم و رفتمnt یکی از جفتام پایین بود

دکتر چیزی نگفت گفت استراحت کن نزدیکی نکن میره بالا

بعد اینجا نگاه میکنم میگن استراحت مطلق

من استراحت مطلق نمیتونم غذا میپزم به خودم کسی نیست بهم برسه

ولی بقیه موقع ها دراز میکشم کلا

باید استراحت مطلق باشم اصلا تکون نخورم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اون تاپیک قفل بود

بله لوبیا نیست ولی دقیقا شبیه لوبیاست منظور بنده این بود

در اسلام جنین پس از ۱۲۰ روز بارداری (چهار ماهگی) با دمیده شدن روح به جسم، دارای روح انسانی میگردد و سقط جنین پس از آن مرحله غیرمجاز تلقی میشود.

اما بسیاری از اندیشمندان اسلامی، استثناهایی را در این قانون برای شرایط خاص آن در نظر میگیرند.
در رواياتي كه در باب كيفيت خلقت انسان در كتب روايي آمده است، دميدن روح در جنين وقتي است كه چهار ماه او كامل شود.

به عنوان نمونه در روايتي آمده است:
«قال أبو جعفر(ع) إن النطفة تكون في الرحم أربعين يوما ثم تصير علقة أربعين يوما ثم تصير مضغة أربعين يوما فإذا كمل أربعة أشهر بعث اللَّه ملكين خلاقين....»(4)؛ امام باقر(ع) فرمودند نطفه هر گاه چهار ماه كامل شد، خداوند دو ملك خلق را ميفرستد ...

پس یعنی بچه تا قبل از اینکخ ۴ماهش کامل نشده و تا وارد ۵ماهگی نشده روح نداره.

ضربان قلب جنین درهفته ششم بارداری کم کم تشکیل میشود اما برای تشکیل قلب جنین به صورت کامل هفته دهم بارداری است، زیرا در این زمان قلب جنین بهطور کامل شکل گرفته است.

هفته دهم بارداری میشه قلب جنین کامل تشکیل میشه یعنی در نیمه دوم ۳ماهگی یا اینم در نظر نگیری یعنی در ۳ ماهگی با تمام این تفاصیل وقتی زن ۳ماهش نشده جنین نه قلب داره و تا پایان ۴ماهگی روح هم نداره

سلام اون تاپیک قفل بودبله لوبیا نیست ولی دقیقا شبیه لوبیاست منظور بنده این بوددر اسلام جنین پس از ۱۲ ...

من هنوزم میگم انسانه اگر میخوای اونو قانع کنی بچه اشو بکشه برو با اون حرف بزن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز