2777
2789
عنوان

واقعا ازدواج من جور نمیشه

166 بازدید | 21 پست

ناراحت نیستم دبگه پذیرفتم. ولی گاهی از فکر اینکه مجرد بمونم میترسم. از نگاه های بقیه. هیچ روزنه ی امیدی نیست . همش هم خواب میبینم و تعبیرش ازدواج نکردنه. کسی مثل من هست؟ من متولد 1374 ام. ایا کسی بوده در اوج ناامیدی ازدواج کرده باشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم متولد ۷۸

ازدواج منم حور نمیشه

این مدت انقد حالم بد بودو همش گریه کردم

لاغر شدم

خیلی سختمه

تا حالا ۳ باز چله ی زیارت عاشورا گرفتم یا صد لعن و سلام که یکیش به روش حق شناس بود

چله سوره طاها احزاب مریم یاسین حشر حدیث کسا دعای معراج

چندین بار این چله ها رو گرفتم

صلوات خاصه حضرت زهرا

ذکر یا جوادالئمه ادرکنی

دوبار ۱۲۴ هزار صلوات

نمیشه

هنوزم چله گرفتم

راستی نماز شبم میخونم ولی ...

خوب بود ازدواجتون راضی هستین؟ شاغل بودی؟

بد نیست عالی هم نیست نه شاغل نبودم ولی زندگی خوبی داشتم دائم تو باشگاه و گردش و تفریح و کوه نوردی و مهمونی بودم اصلا تو فکر ازدواج نبودم از شرایطم خیلی راضی بودم بعضی وقتا فکر میکنم خیلی اشتباه کردم فقط بچه هام امیدوارم میکنن

خیلی کارا هست ک مجربه و خیلیااا ازدواج کردن عزیزم نا امید نباش

یه سری سایت های ازدواج مثل (آدم و حوا، همدم، هلو )

یا ربات های همسریابی برای ازدواج تو تلگرام میتونی بهترین کیستو پیدا کنی

ولی برای دعا و این چیزا سرچ بزن تو گوگل کلی هست انشاالله ک جواب میگیری عزیزم بهترین هااا سهمت🙏🏻😊😊🩷

از کجا بفهمم

سرکتاب خواهرم همزاد داشت وقتی باطل شد تونست ازدواج کنه تو 42سالگی

مگه عاشق شدن سن و قیافه و اخلاق میشناسه اقا درخواست دوستی نده ریپ نزنه     اگه فک میکنی بچم و با نظرم مخالفی لطفا دهنتو ببند چون فقط نظرتوعه برا من مهم نیس یادبگیریم کودک همسری یعنی ازدواج اجباری لطفا باهرخواستگاری ازدواج نکنید بدون عشق مگه میشه زندگی کرد