2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر مورد اعتماد باشه گوش میکنم میرم روانپزشک

اینجا ستاره ها همه خاموشند اینجا فرشته ها همه گریبانند اینجا شکوفه های گل مریم بی قدرتر زد خار بیابانند اینجا نشسته بر سر هر راهی دیو دروغ و ننگ و ریاکاری در آسمان تیره نمی بینم نوری ز صبح روشن بیداری

داروهات رو داده ؟من یه دوره اینجوری شده بودم بعد کاری کردم شدم آهن قویتر از قویتر از همیشه

نه پیشنهاد داده برم پیش یه روانپزشک اگه تا یه هفته دیگه حالم اوکی نشد

نه پیشنهاد داده برم پیش یه روانپزشک اگه تا یه هفته دیگه حالم اوکی نشد

برو خواهر اما دارو ها فقط تورو سر میکنن عزیز دلم تو باس قوی بشی اونم با قدرت برتر از جانب میکائیل مقرب اگه جواب نگرفتی به من بگو حالت خوب نشد بگم چیکار کنی چون من پیش سه تا دکتر میرفتم فقط معتاد قرصها شده بودم موهام ریخته بود میل جنسی صفر فقط خیره میشدم یه جا آهنگ گوش میدادم اثرات قرصها بود

[QUOTE=408456571]احساس میکنم افرادی که این مشکلات حاد رو دارن از طرف دیگران مثل دوست فامیل و... مورد تمسخر قرار میگیر ...[/QUOTE]

اولا که چه لزومی داره بقیه بدونن

دوما مشکل خودشون و آگاهی کم خودشونه، تو اولویتت درمان و حال خوب خودت باشه ، تو چیزیت شه اصن فامیل ککش نمیگزه یه درصد