saaaammmaa مدیر استارتر عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 94 عنوان رشد ابرو 32 بازدید | 3 پست بچه ها لطفا اگه کسی برای پرپشت شدن و پرشدن ابرو چیزی استفاده کرده معرفی کنه مثلا روغن بادوم یا سریتا و..ک واقعا نتیجه داده باشه 1404/11/05 | 12:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
samamonfared عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 2181 من پوستم خشک بود روغن نارگیل میزدم .یه دونه از ابروهامم خیلی ریخته بود . همینجوری که صورتمو چرب میکردم ابروهامم میزدم. الان خیلی خوب شده. فکرشو نمیکردم اصلا ابروهام دربیاد دیگه برگرد که بر بهارمان میخندن" یک عده به حال زارمان میخندن" آنقدر نبودنت به طول انجامید" دارند به انتظارمان میخندند" اللهم عجل لولیک الفرج
saaaammmaa مدیر استارتر عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 94 من پوستم خشک بود روغن نارگیل میزدم .یه دونه از ابروهامم خیلی ریخته بود . همینجوری که صورتمو چرب میکر ... روغن نارگیل اصل از کجا پیدا کنم .بدبختی معلوم نیست اصله یا نه
samamonfared عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 2181 روغن نارگیل اصل از کجا پیدا کنم .بدبختی معلوم نیست اصله یا نه همسرم از عطاری برای من گرفته. هیچ مارکی هم نداره. ولی بوی نارگیل میده شدید. یه عطاری معتبر و سرشناس پیدا کن تو شهرتون حتما دارن برگرد که بر بهارمان میخندن" یک عده به حال زارمان میخندن" آنقدر نبودنت به طول انجامید" دارند به انتظارمان میخندند" اللهم عجل لولیک الفرج