2777
2789
عنوان

ولی قبلا

82 بازدید | 10 پست

تتلو چقدر خوب بود

اهنگاش،قیافش،صداش

همه چی تموم بود

چرا انقدر خودشو خراب کرد اخه..

الان آهنگای قدیمیشو گوش میدادم خیلیییی خوب بودن

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

چون شهرت میرینه تو همه چی

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعاخیلی صداش خوب بود گند زد تو همه چی

اره اما فکر کنم مشکل روانی هم داشتع و داره

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

از وقتی رفت ترکیه و بدن شو کرد دفتر نقاشی هرجا خالی بود تتو زد . دیونه شد . از گل های که همون پسره اسمش دیوا بود چی بود بهش میداد . موزیک ویدیو که با یه پسره تپل می خونه . آدم عشق میکنه عجب آهنگایی.

با آرمین2afm آهنگاشونو هنوز دارم

اعدام نشده هنوز فک کنم فقط حکمش اومده؟

ولی به نظرم بخاطر همون آهنگی که رو ناو خوند واسه ایران باید ببخشنش

کلا زندگی خیلی سختی داشته

تو مصاحبش گفته

اینا تاثیر میزارن دیگه

حقش این نبود چون واقعا خواننده با استعدادی بود صداش خیلی قشنگ بود

از وقتی رفت ترکیه و بدن شو کرد دفتر نقاشی هرجا خالی بود تتو زد . دیونه شد . از گل های که همون پسره ا ...

اره دقیقا

ای کاش اعدام نشه

حیفه این صدا خاموش بشه..

روانی نبود . شد

این دختره بازیگره که رفته بود مثلا باهاش ازدواج کنه در اصل می خواست ازش سو استفاده کنه فالوراشو ببره بالا . می گفت همین دوستش . ریش بلنده . امیر دیوا . میوا یه چیزی بود... همش اون واسش مواد میاورده . حتی این نمی خواسته اون به زور بهش میداد . کسی که چند ساعت کنسرت تحمل نمی کرد . یه کنسرت . تو ترکیه شو ببین چندبار میگه من برم گل بکشم و بیام . خب واسه ش مغزی می مونه☹