2821
2789
عنوان

پارتنرم

208 بازدید | 25 پست

رفتار های سالمی داره و بعد مدت هاااا رابطه های سمی و بی اعتمادی کامل به پسر ها الان چهار پنج ماه شده با آدمی تو رابطم که ثبات رفتاری داره و این خیلی برام درگیری ذهنی ایجاد کرده با اینکه حالم کنارش خوبه همش فکرم میره سمت اینکه نکنه اولش اینطوری باشه و بعد رفتارش تغییر کنه؟!

هنوز دانشجوعه و ۲۲ سالشه و خودش مشاوره میده از همون درآمد داره فقط، ولی یسری رفتار هایی نشون میده که شک میکنم نکنه خسیس باشه یا واقعا پول نداره..؟!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کاش هیچوقت این رل زدن نبود اخه یعنی چی همش گناه گناه

وا😂

کاربر جدید نیستم🦄🚫کوپی اوغلی های سایت درخواست ندن بی آبروتون میکنممممم🐈روزها رفت اما بهارانی نمیبینم .بر این تکرار بر تکرار پایانی نمیبینم . به دنبال خودم چون گردباد خسته میگردم ،ولی از خود به جز گردی به دامانی نمیبینم ... سیاوش قمیشی(:معین (:داریوش(:

مثلا همین هفته ی پیش رفته بود مشهد از اونجا برام دستبند مهره سنگی آورد و خوشگل بود ذوق کردم پرسیدم از این سنگ هاییه که برش میدن؟ گفت نمیدونم ولی همین ۲۰۰ تومن شد گرون بود گرفتم 😐😐😐😐😐

چرااااا باید قیمت هدیه رو بگیییییییی