2777
2789

روزی از روز ها رونالدو به رستورانی رفته بود تا طبق معمول برای ایتام غذا تهیه کند ناگهان دختری بسیار زیبا و ثروتمند از او خواستگاری کرد رونالدو غظب کرد و پا شد رفت

چون که خداوند به او دحی کرد این دختر فراماسون هست

همان لحظه دختر فقیری را دید که پول غذا نداشت رونالدو پیش ان دختر امد و پول غذایش را پرداخت .بله درست حدس زدید ان دختر "جورجینا "بود.

ناگهان خداوند وحی کرد ای رونالدو تو باید با این زن ازدواج کنی پس رونالدو ادرس خانه جورجینا را پرسید و به خواستگاری وی رفت

شرایط ازدواج رونالدو: هیچ عروسی برگزار نگردید و پول ان به حساب خیریه واریز شد

انها باید در زیرزمین نمور زندگی میکردند تا درد فقیران را درک کنند

هیچ طلایی برای جورجیا خریده نشد و رونالدو با موتور قدیمی خود جورجیا را بیرون میبرد(رسانه فراماسون از بدل ایرانی او سواستفاده میکنند و رونالدو را در کنار ماشین های اعیانی نشان میدهند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂🥹🥹

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

من شنیدم خرما و شیر هم میخورن برا اینکه فقرارو درک کنن

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️