2777
2789
عنوان

خیلی استرس کنکورو دارم خیلیییی

84 بازدید | 14 پست

پارسال رتبم شد ۳۰ هزار

تازه شروع کردم وسط درس خوندن هی دلهره میگیرم که نمیتونم جمع کنم و نمیشه

چون امسال هرچی بیارم باید برم

یه رشته تاپ میخوام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پارسال از کی خوندی رتبت شد ۳۰ هزار؟ و چقدر میخوندی

منم تازه شروع کردم ولی اولین کنکورمه نمیدونم چی میشه منم همش فکر مبکنم رتبم به زیر ۸ هزار نمیرسه

بنظرت با روزی ۷ ساعت انتظار چه رتبه ای داشته باشم چوت الان یه ماه میانگین همین ساعت مطالعم

و من هر موقع این روزا دلم میگیره ک از تابستون نخوندم زمان کم فلان...

مشاورم میگه هر یه روز دی و بهمن معادل سه رور متدوال و خول درس خوندن تو مرداد و شهریور استرس نگیر و لستفاده کن از زمانت 💫

با خودت مهربون باش. نشد؟ اشکالی نداره. نرسیدی؟ دوباره تلاش می‌کنی. غمگین شو و غمگین بودنت رو سرزنش نکن. خشمگین شو و خشمگین بودنت رو سرزنش نکن. خودت رو در آغوش بگیر. اگر کم، اگر زیاد، «خودت» ارزشمندترین داراییته.

منم پارسال ۱۳۰۰۰ شدم تازه شروع کردم نگران نباش

پارسال چقدر میخوندین؟

با خودت مهربون باش. نشد؟ اشکالی نداره. نرسیدی؟ دوباره تلاش می‌کنی. غمگین شو و غمگین بودنت رو سرزنش نکن. خشمگین شو و خشمگین بودنت رو سرزنش نکن. خودت رو در آغوش بگیر. اگر کم، اگر زیاد، «خودت» ارزشمندترین داراییته.

خیلی کم روزی یکی دو ساعت

من اولین کنکورمه نمیدونم و نمیتونم تخمین بزنم مثلا با روزی ۷ ساعت میشه دامپزشکی اورد

با یکی دوساعت خوندن بازم رتبت بد نشده

من فکر کنم همینم امسال نمیارم

خیلی کم روزی یکی دو ساعت

ایشالا به رشته مورد علاقت برسی

میانگین درصد های کنکورم ۲۰ درصد بود و نهایی ۱۸/۵

نسبت ساعت مطالعه و درصد کنکور خدایی خیلی خوبه

با یکی دوساعت تونستی ۲۰درصد بزنی با ساعت مطالعه معقول تر میترکونی