2777
2789
عنوان

طلا گم کنین چقدر ناراحت میشین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 39 پست
منکه درجا سکته رو میزنم ولی یه خانمی بود تو کلاس ارایش پیرایش هم کلاسم بود یه گردنبند زنجیری طلا بال ...

چقدر دلش بزرگ بوده بهش آفرین

میگن اگه اینطوری چیزی ازت بدزدن بعد بگی حتما احتیاج داشته حلالش باشه تا آخر عمر برات صدقه نوشته میشه

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

منکه درجا سکته رو میزنم ولی یه خانمی بود تو کلاس ارایش پیرایش هم کلاسم بود یه گردنبند زنجیری طلا بال ...

چه دلی داشته

میدونی من اگه تو خیابون گمش کرده بودم ناراحت نبودم

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

دور از جونکجا گمکردی؟من دو سال پیش باردار بودم یه انگشتر دستم بود که اصلا لق نبود که بگم افتاده از د ...

با روفرشی تکوندم تو کوچه

نیست که نیست اب شده رفته تو زمین

با روفرشی تکوندم تو کوچه نیست که نیست اب شده رفته تو زمین

تو کوچه هم گشتی؟

خدا بخواد پیدا میشه

من همسرم تو کوچه خورد زمین حلقه اش افتاد تازه شب فهمید

من گفتم رفته لای آشغالا یا خاک و گل دیگه پیدا نمیشه

یه ماه بعد یکی آگهی زده بود یک طلا پیدا شده

همسرم رفت نشونی داد گرفت

میخوام بگم اگه قسمت باشع پیدا میشه

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

شاید طلا نبوده خواسته ضایع نشه

نه بیچاره واقعا طلا بود

دوروز قبل اینکه گم بشه داشت برامون تعریف میکرد میگفت برا رهن خونم پول میخوام یه زنجیر دارم میخوام برم بفروشمش حالا اجیم میگه نه بزارش طلا داره میره بالا دیگه نمیدونم چی کنم

دیگه گمش که کرد انقد به اجیش حرف زد

تو کوچه هم گشتی؟خدا بخواد پیدا میشهمن همسرم تو کوچه خورد زمین حلقه اش افتاد تازه شب فهمید من گفتم رف ...

آره همه جارو گشتم نیست 🥲همش میگم خدا به اونایی که مثلا بچشونو کم کردن یا کسی از خانوادشون گم شده چه صبری داده واقعا

من واسه یه تیکه طلا دارم دق میکنم

وقتی که دیگه ناراحتی و غصه خوردن فایده ای نداره مجبوری خودت رو بزنی به بی خیالی ، آدم میگه ضرر جانی نباشه ، طلا باز هم برمی گرده

توکل بر خدا انشااله که پیدا میشه

خدای مهربان، به خاطر تمام نعمتهای خوبی که به من دادی سپاسگزارم ، عاشقتم