2777
2789

از دیشب هییییییچی وصل نمیییشه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دیشب هییییییچی وصل نمیییشه

تا تقریبا 9 صبح ویوا وصل بود

9 که گذشت یهو از بیخ قطع شد

این اتصال هایی که داریم اتفاقی نیست

11780 💔 شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفیام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمیکردیم، از خران آبکش هم نفهمتر بودیم

تا تقریبا 9 صبح ویوا وصل بود 9 که گذشت یهو از بیخ قطع شداین اتصال هایی که داریم اتفاقی نیست

یعنی خبرایی هست؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
من هم حدسم اینه که دارن با مردم بازی روانی میکنن

شاید ولی چیزی که بیشتر از همه محتمل هست پروژه جدید فیلترینگ مبتنی بر وایت لیسته. مصیبتی که از چین خریداری شده

11780 💔 شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفیام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمیکردیم، از خران آبکش هم نفهمتر بودیم

یعنی خبرایی هست؟

کل خاورمیانه رو بو عن ورداشته تو میگی خبرایی هست؟😄

ولی دلیل این قط و وصلیا زیاد با اون مسائل مرتبط نیس، بیشتر تست و پیاده سازی برای کنترل و نظارت شدید رو نت بین المللی. بالاتر گفتم پروژه جدید که از چین خریدن

میفرستید واسم @Javanab1 روبیکا

روبیکا ندارم. کلا اپ داخلی نصب نکردم

کل خاورمیانه رو بو عن ورداشته تو میگی خبرایی هست؟😄ولی دلیل این قط و وصلیا زیاد با اون مسائل مرتبط ن ...

خدا نکشدت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

منظورمو نگرفتی