2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بچه اولته؟ چند وقته اقدامی؟ منم ۶ ماهه اقدامم، امروز رفتم دکتر زنان واسم سونو نسخه کرد منم سون ...

منم ۵-۶ ماهه اقدامم بله اوله . بهم گفت باز ۴ شنبه برم سونو . بهم دارو داده بود لتروزول وکلومیفن و این ماه امیدوار بودم😔

منم ۵-۶ ماهه اقدامم بله اوله . بهم گفت باز ۴ شنبه برم سونو . بهم دارو داده بود لتروزول وکلومیفن و ای ...

چرا دوباره بری؟ تا اونموقع تخمک گذاریت تموم میشه که

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰🤱

قرص مصرف میکنی؟مکمل تقویتی

۳ ماه اوابوست خوردم روزی ۴ اا تا ماه پیش الان د۳- فولیک اسید - امکا ۳ و کو کیتن و ویتامین دی میخورم. عفونت داشتم بکم داکسی ساملین و مترونیدازول و سفمسیم هم نیخورم الان. نمیدونم اونا تاثیر داشته؟؟ تا حالا فولیکول ریز نشده داشته باشم

۳ ماه اوابوست خوردم روزی ۴ اا تا ماه پیش الان د۳- فولیک اسید - امکا ۳ و کو کیتن و ویتامین دی میخورم. ...

هوفففف انگار اینام الکیه ، منم همه چی میخورم ولی کو بارداری

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰🤱

هوفففف انگار اینام الکیه ، منم همه چی میخورم ولی کو بارداری

اره بخدا طرف تو شرایط بد و مواد و این چیزاست را براه حامله میشه. اونوقت ما با کلی مکمل و تغذیه خوب نمیشیم